Avoimet työpaikat

Haemme PoPLin tiimiin lasten ja nuorten liikunnan tuntikouluttajaa.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry. toteuttaa lasten ja nuorten liikunnan koulutuksia Pohjois-Pohjanmaan alueella. Koulutukset toteutetaan tilauksesta ja kouluttajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työskentelyaikatauluusi. Omalla innokkuudellasi voit vaikuttaa työtuntien määrään. Valittu henkilö koulutetaan tehtävään.

Tehtävän toteuttaminen vaatii pedagogista osaamista ja kokemusta lasten sekä nuorten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Tehtävä sopii toteuttavaksi oman opiskelun tai työn ohella ja edellyttää mahdollisuutta liikkua Pohjois-Pohjanmaan alueella.  Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy hyvät ohjaus- sekä vuorovaikutustaidot, halu kehittyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tule osaksi PoPLin kouluttaja tiimiä ja lähetä avoin hakemus 6.2.2023 klo 16.00 mennessä

elina.leinonen@popli.fi

Lisätiedot tehtävästä Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä Elina Leinonen, p. 040 720 7960

Oletko sinä etsimämme seurasihteeri!


Tule tekemään tärkeää työtä hyvässä seurassa!

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on 1995 perustettu, Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella toimiva liikunnan ja urheilun asiantuntijajärjestö.


Etsimme seurasihteeriä. 

Työpaikkojen määrä: 1

Työn kesto: 12 kk
Työaika: 30 tuntia viikossa / 6 h/pvä

Palkkaus: 1700€
Alkamisaika: sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.


Työtehtävät:

Johtokunnan sihteerinä toimiminen, avustusten hakeminen (mm. tila-avustukset), raportoinnit, kokous valmistelut sekä hallinnolliset tehtävät mm. laskutus, maksatus ja palkanmaksu sekä muut seuran määräämät työtehtävät.

Sinulta odotamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja aiempaa sihteerityön kokemusta sekä hyviä organisointitaitoja. Toivomme hakijalta aiempaa yhdistys- tai seuratoiminnan tuntemusta sekä valmiutta itsenäiseen työhön. Työtehtäviin annetaan perehdytys.


Meillä työskennellessä voit osallistua mm. Pohjois-Pohjanmaan Urheilu ja Liikunta (PoPLi) ry:n järjestämiin koulutuksiin ja PoPLi:n Työtä hyvässä seurassa – hankeen kautta saat opastusta ja mm. ”Yhdistys työpaikkana -valmennuksen”. Työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Noudatamme urheilujärjestöjen tes:iä.


Tätä tehtävää hakevalla henkilöllä tulee olla 100 % palkkatukioikeus. Tiedon palkkatukioikeudestasi (palkkatukikortin) saat TE-toimistostasi.Lisätiedot, Hannu Saikanmäki 044 239 2070

Hakemukset ja cv, juha.laukka@popli.fi