Avoimet työpaikat

Liikunnanohjaaja tai kerho-ohjaaja

13.5.2022

Tule tekemään tärkeää työtä hyvässä seurassa!

Oulun Floorball Club ry (OFBC) on marraskuussa 2008 perustettu salibandyn erikoisseura. Ensisijaisesti seuran tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille salibandyn harraste- ja kilpatoimintaa. Tämä mahdollistaa kaikkien lajista kiinnostuneiden tulevan mukaan seuran toimintaan taitotasoon katsomatta. Lisäksi seura tarjoaa harraste ja kilpatoimintaa aikuisille.

Etsimme kahta liikunnanohjaajaa tai kerho-ohjaajaa.

Työpaikkojen määrä: 2

kesto: 6–12 kk tai sopimuksen mukaan
Työaika: 30 tuntia viikossa / 6 h/pvä
Alkamisaika: sopimuksen mukaan.

Työtehtävät:

Lasten ja nuorten kerhotoiminnan ohjaaminen, alakoulujen salibandypainotteiset liikuntakerhot ma-pe klo 13:30-16:30 välillä. Kerhot ovat matalankynnyksen liikuntakerhoja.

Ohjaajan ei tarvitse osata salibandyn lajitaitoja tai sääntöjä, mutta se katsotaan eduksi. Koulutus liikunta- tai nuorisoalalle ei ole välttämätön, mutta lajitaustasta tai omasta liikunnallisesta harrastuneisuudesta on hyötyä. Ennen kaikkea haetaan hyvää persoonaa, joka tykkää toimia lasten ja nuorten kanssa, sekä on valmis oppimaan uutta. Ohjaajat toimivat seuran työntekijän kanssa työparina, joka opastaa ja ohjaa tehtävään työhön. Työn teko tapahtuu pääsääntöisesti arkena klo 10–17 välillä, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä, esim. leirit ja turnaukset. Oman auton käyttömahdollisuus suotavaa, jopa tarpeen.

Meillä työskennellessä voit osallistua mm. Pohjois-Pohjanmaan Urheilu ja Liikunta (PoPLi) ry:n järjestämiin koulutuksiin ja PoPLin Työtä hyvässä seurassa -hankeen kautta saat opastusta ja mm. ”Yhdistys työpaikkana" -valmennuksen. Työpisteet voivat sijaita eri paikoissa riippuen päivästä. Tehtävään valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tätä tehtävää hakevalla henkilöllä tulee olla 100 % palkkatukioikeus. Tiedon palkkatukioikeudestasi (palkkatukikortin) saat TE-toimistostasi.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset: Henri Dufva, 044 5252 522, toimisto(at)ofbc.fi tai Pauliina Klasila, Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry – Työtä hyvässä seurassa -hanke, 050 377 0100, etunimi.sukunimi(at)popli.fi. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tekemään tärkeää työtä hyvässä seurassa!