Avoimet työpaikat

Edellisen työntekijän vaihtaessa uusiin haasteisiin haemme palvelukseemme
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjää

 
Tehtävänä on edistää lasten ja nuorten liikkumisen mahdollisuuksia ja fyysistä aktiivisuutta arjen toimintaympäristöissä yhdessä eri tahojen kanssa. Työhön sisältyy kouluttamista, eri tilaisuuksien ja tapahtumien organisointia sekä Liikkuvat-ohjelmien edistämistä varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja oppilaitoksissa.

 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää liikunta- tai kasvatusalan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työ edellyttää mahdollisuutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Arvostamme liikunta-alan työkokemusta, verkostoitumistaitoja, Liikkuvat-ohjelmakokonaisuuden tuntemusta sekä esiintymiskykyä. Rohkea asenne kehittää ja esittää uusia näkemyksiä lasten ja nuorten liikuttamiseksi on työssä eduksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia.


Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja yhteistyötä edellyttävän tehtäväkentän. Tehtävä on haastava näköalapaikka maakunnan liikuntaan. Innostava työyhteisö tukee työn tavoitteiden saavuttamista. Tulokset raportoidaan aluejohtajalle.

 

Tehtävä täytetään 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi. Henkilöstöetuina tarjoamme liikuntasetelit, mahdollisuuden viikoittaiseen liikuntatuntiin sekä hyvän työterveyshuollon.

 

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen 21.1.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostilla aluejohtaja Esko Hassiselle. 

Lisätietoja ja hakemukset:
Esko Hassinen, p. 0400 364642
etunimi.sukunimi@popli.fi

Liikunnanohjaaja tai kerho-ohjaaja

28.5.2021

Tule tekemään tärkeää työtä hyvässä seurassa!

Oulun Floorball Club ry (OFBC) on marraskuussa 2008 perustettu salibandyn erikoisseura. Ensisijaisesti seuran tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille salibandyn harraste- ja kilpatoimintaa. Tämä mahdollistaa kaikkien lajista kiinnostuneiden tulevan mukaan seuran toimintaan taitotasoon katsomatta. Lisäksi seura tarjoaa harraste ja kilpatoimintaa aikuisille.

Etsimme kahta liikunnanohjaajaa tai kerho-ohjaajaa.

Työpaikkojen määrä: 2

kesto: 6–12 kk tai sopimuksen mukaan
Työaika: 30 tuntia viikossa / 6 h/pvä
Alkamisaika: viimeistään elokuun puolessa välissä. Kerhotoiminta alkaa ma 2.9.2021

Työtehtävät:

·        Lasten ja nuorten kerhotoiminnan ohjaaminen, alakoulujen salibandypainotteiset liikuntakerhot ma-pe klo 13:30-16:30 välillä. Kerhot ovat matalankynnyksen liikuntakerhoja.

Ohjaajan ei tarvitse osata salibandyn lajitaitoja tai sääntöjä, mutta se katsotaan eduksi. Koulutus liikunta- tai nuorisoalalle ei ole välttämätön, mutta lajitaustasta tai omasta liikunnallisesta harrastuneisuudesta on hyötyä. Ennen kaikkea haetaan hyvää persoonaa, joka tykkää toimia lasten ja nuorten kanssa, sekä on valmis oppimaan uutta. Ohjaajat toimivat seuran työntekijän kanssa työparina, joka opastaa ja ohjaa tehtävään työhön. Työn teko tapahtuu pääsääntöisesti arkena klo 10–17 välillä, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä, esim. leirit ja turnaukset. Oman auton käyttömahdollisuus suotavaa, jopa tarpeen.

Meillä työskennellessä voit osallistua mm. Pohjois-Pohjanmaan Urheilu ja Liikunta (PoPLi) ry:n järjestämiin koulutuksiin ja PoPLin Työtä hyvässä seurassa – hankeen kautta saat opastusta ja mm. ”Yhdistys työpaikkana -valmennuksen”. Työpisteet voivat sijaita eri paikoissa riippuen päivästä. Tehtävään valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tätä tehtävää hakevalla henkilöllä tulee olla 100 % palkkatukioikeus. Tiedon palkkatukioikeudestasi (palkkatukikortin) saat TE-toimistostasi.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset: Henri Dufva, 044 5252 522, toimisto(at)ofbc.fi tai Riitta Ollila, Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry – Työtä hyvässä seurassa -hanke, 050 377 0100, riitta.ollila(at)popli.fi. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tekemään tärkeää työtä hyvässä seurassa!