Saavutettavuusseloste

Tämä on Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PoPLi) ry:n saavutettavuusseloste. Verkkosivujamme koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019), mikä pohjautuu EU:n saavutettavuusdirektiiviin.

PoPLin verkkosivut on rakennettu saavutettavuusvaatimusten WCAG 2.0 -kriteeristön AA-tason mukaisesti ja täyttävät lain saavutettavuusvaatimukset pääosin. Uusien sisältöjen suhteen pyrimme huomioimaan saavutettavuuskriteerit välittömästi. Havainnoimme jatkuvasti sivuston saavutettavuuteen liittyviä epäkohtia ja korjaamme sivustossa ja sen sisällössä havaittuja saavutettavuuspuutteita.


Digipalvelun saavutettavuuden tila

Osa sivuston liitetiedostoista ei täytä saavutettavuusvaatimuksia. Sivuston materiaaleissa olevassa videossa ei ole tekstityksiä. Lain vaatimusten piirissä ovat ne tiedostot, jotka on julkaistu verkossa 23.9.2020 tai sen jälkeen. Ennen 23.9.2020 verkossa julkaistuja tiedostoja ei ole tehty takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi. Tämä seloste on laadittu 14.12.2020 ja olemme arvioineet saavutettavuuden itse. 


Havaitut puutteet

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivuillamme? Kerro siitä meille palautelomakkeella tai puhelimitse viestinnän suunnittelijalle 050 348 3665 ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000