Liikkuva varhaiskasvatus

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman (entinen Ilo kasvaa liikkuen) tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikunnan iloon. Ohjelmaa toteutetaan oman yksikön lähtökohdista pienin askelin.

Ohjelmaan voivat ilmoittautua

  • yksikkö (päiväkoti, perhepäivähoito, avoin varhaiskasvatus)
  • kunta (varhaiskasvatuksen johto/hallinto).

Ohjelmaan liittyminen on maksutonta. Kaikki ohjelman materiaalit ovat saatavilla veloituksetta sähköisesti ohjelman verkkosivuilla ja ohjelma-alustalla https://www.liikkuvavarhaiskasvatus.fi/

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa hallinnoi LIKES-tutkimuskeskus. Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa toteutetaan ja kehitetään laajassa poikkihallinnollisessa yhteistyössä.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry tarjoaa kunnille ja päivähoitoyksiköille apua, ideoita ja tsemppausta liikunnallisen arjen edistämiseksi. Meiltä saat myös tukea ja tietoa Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.