Henkilöstöliikuntakortti
- suorituskykyä arkeen ja työyhteisöön

Henkilöstöliikuntakortti on Cardu sovelluksessa toimiva mobiilikortti henkilöstöliikuntaohjelmien käyttöön.

Pohditko miten innostua jälleen liikkumaan, mutta et tiedä mistä aloittaa? Henkilöstöliikuntakortti tarjoaa siihen vinkkejä työyhteisöille helpolla tavalla. 

Henkilöstöliikuntakortti on Cardu sovelluksessa toimiva mobiilikortti.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Henkilöstöliikuntakortti on ratkaisu joka tarjoaa mahdollisuuden innostaa koko henkilöstöä liikkumaan, palvelun avulla saatte oman ohjelman ja viestintäratkaisun. Pystymme jokaiselle työyhteisölle oman innostavan sisällön, kaikki hoituu Henkiöstöliikuntakortti-palvelun ansiosta.

Henkiöstöliikuntakortilla on myös merkitystä – tuet samalla urheiluseurojen toimintaa!

Palvelu on pilotointi käytössä Oulun ja Kuusamon alueella.

Lisätietoja: Ilkka Kurttila etunimi.sukunimi@popli.fi

puh. 0503087711

Henkilöstöliikuntaverkosto⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Verkoston tavoitteena on lisätä henkilöstöliikunnan osaamista. Keinoina ovat hyvien käytäntöjen jakaminen ja suunnitelmallisen henkilöstöliikunnan edistäminen. Eri toimijoihin tutustumalla voimme yhdessä ratkaista esiin tulevia haasteita.. Lisätietoja ilkka.kurttila()popli.fi

PoPLin asiantuntemus apuna


PoPLi lisää liikettä urheiluseuroissa, kunnissa ja työyhteisöissä. Osallistu tapahtumiimme ja innosta itsesti tai yhteisösi liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista.  

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu toimii valtakunnallisen Buusti360 - Liikettä ja hyvinvointia työyhteisöön palvelun alueellisena asiantuntijana ja palveluntuottajana. 

Ota yhteyttä ja lisää liikettä työyhteisössäsi!