Aikuisliikunta

Ajankohtaista

Hyvinvointia ja yhteishenkeä  - liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset tukenasi

Maan kattava asiantuntija- ja toimipaikkaverkosto Buusti360 yhdistyy digitaalisen HeiaHeian-palvelun avulla jatkuvaksi vaikuttavaksi hyvinvointiohjelmaksi. Asiakkaina on satoja eri toimialojen yrityksiä ja työyhteisöjä aina pörssiyhtiöistä PK-yrityksiin ja yksityiseltä sektorilta julkisiin toimijoihin.

Päivitä työhyvinvointi hybridiaikaan

Yhdistä Buusti360 -mittaukset, luennot ja lajikokeilut HeiaHeian digitaaliseen alustaan ja kampanjoihin ja tavoitat koko henkilöstön innostavalla ja kustannustehokkaalla tavalla vuoden jokaisena päivänä.

Rakenna Suomen Aktiivisin Työpaikka

Rakenna Suomen Aktiivisin Työpaikka yhteistyössä HeiaHeian ja Buusti360:n kanssa. Saatte 12 kk jatkuvan hyvinvointiohjelman, jolla varmistatte erinomaiset tulokset.

Ota yhteyttä ilkka.kurttila()popli.fi

Henkilöstöliikuntaverkosto⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Verkoston tavoitteena on lisätä henkilöstöliikunnan osaamista. Keinoina ovat hyvien käytäntöjen jakaminen ja suunnitelmallisen työpaikkaliikunnan edistäminen. Eri toimijoihin tutustumalla voimme yhdessä ratkaista esiin tulevia haasteita.. Lisätietoja ilkka.kurttila()popli.fi

Osallistu Maakunnan Aktiivisin Työpaikka -kampanjaan!

Onko teidän työyhteisönne aktiivinen työpaikka? Kampanjassa haetaan vastauksia ja ratkaisuja henkilöstöliikunnan kehittämiseen. Kartoitustyökalu on valtakunnallisten asiantuntijoiden kehittämä. 

Lisätietoja: www.suomenaktiivisintyopaikka.fi

PoPLin asiantuntemus apuna


PoPLi lisää liikettä urheiluseuroissa, kunnissa ja työyhteisöissä. Osallistu tapahtumiimme ja innosta itsesti tai yhteisösi liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista.  

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu toimii valtakunnallisen Buusti360 - Liikettä ja hyvinvointia työyhteisöön palvelun alueellisena asiantuntijana ja palveluntuottajana. 

Ota yhteyttä ja lisää liikettä työyhteisössäsi!

Yhteystiedot

Aikuisliikunnan kehittäjä

Ilkka Kurttila
Puh. 050 308 7711
etunimi.sukunimi@popli.fi