Aikuisliikunta

Ajankohtaista

Osallistu Maakunnan Aktiivisin Työpaikka -kampanjaan!

Onko teidän työyhteisönne aktiivinen työpaikka? Kampanjassa haetaan vastauksia ja ratkaisuja henkilöstöliikunnan kehittämiseen. Kymmenen nopeinta jokaisesta maakunnasta pääsee ilmaiseksi tarkastelemaan monipuolisesti liikunnan johtamista, resursointia ja henkilöstön aktivointitoimenpiteitä. Kartoitustyökalu on valtakunnallisten asiantuntijoiden kehittämä. 

Kampanjassa mukana olevista työyhteisöistä valitaan Maakunnan Aktiivisin Työpaikka. Valtakunnan 3 parasta työyhteisöä valitaan valtakunnalliseen urheilugaala-finaaliin.

Tulossa

Viikko 44 | 27.10. klo 13:00
Muutos on aina mahdollisuus (Live-stream  2/3)

Emilia Vuorisalmi, Kirjailija, lääkäri

Live-luento, josta tallenne on katsottavissa viikon ajan. Lähetämme linkin ilmoittautuneille viikkoa ennen tapahtumaa. Luento on suunnattu työyhteisöille. Hinnat alkaen (kolme luentoa) 550€ alle 100hlön työyhteisö. Kysy yksittäisen luennon hintaa.

Viikko 46 | 17.11. klo 13:00

Nukkumalla menestykseen (Live-stream  3/3)

Henri Tuomilehto, Unilääkäri

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Ilkka Kurttila etunimi.sukunimi@popli.fi tai 050-3087711

PoPLi lisää liikettä urheiluseuroissa, kunnissa ja työyhteisöissä. Osallistu tapahtumiimme ja innosta itsesti tai yhteisösi liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista.  

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu toimii valtakunnallisen Buusti360 - Liikettä ja hyvinvointia työyhteisöön palvelun alueellisena asiantuntijana ja palveluntuottajana. 

Ota yhteyttä ja lisää liikettä työyhteisössäsi!

Yhteystiedot

Aikuisliikunnan kehittäjä

Ilkka Kurttila
Puh. 050 308 7711
etunimi.sukunimi@popli.fi