Aikuisliikunta

Mitkä ovat henkilöstöliikunnan tavoitteet? Liikkuuko henkilöstönne terveytensä kannalta riittävästi? Paljonko liikuntaan investoidaan vuosittain henkilöä kohden? Terveyden ja hyvinvoinnin laitos antaa jopa 5,5 kertoimen työpaikkaliikuntaan satsaamiseen. Pelimies tietää, että ylikertoimeen kannattaa tarttua.

Työpaikka -kartoituksessa liikunnan toteutusta arvioidaan eri osa-alueilla, jotka on määritelty pitkäjänteisen selvitys- ja tutkimustyön tuloksena. Osa-alueiden huomioonottaminen antaa edellytykset monipuoliselle ja tuloksekkaalle henkilöstöliikunnan toteutukselle osana laajempaa työhyvinvoinnin kokonaisuutta.

Jokainen osa-alue arvioidaan ja pisteytetään erikseen. Saatavilla on myös vertailu Suomen keskiarvoon verrattuna. Tulosraportti käydään huolellisesti läpi Buusti360 asiantuntijan kanssa. Kartoituksesta selviävät liikuntaohjelman vahvuudet ja kehityskohteet sekä konkreettiset toimenpide-ehdotukset.

Tilaa kartoitus tai kysy lisää: ilkka.kurttila@popli.fi

Sertifikaatti hyvästä liikuntaohjelman toteutuksesta

Mikäli yritys saa yli 50% kartoituksen pisteistä, myönnetään sille sertifikaatti tunnustukseksi hyvin toteutetusta liikuntaohjelmasta sekä mahdollisuus osallistua Maakunnan Aktiivisin ja Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailuun. Sertifikaatti on voimassa myöntämisvuoden ja sitä seuraavan vuoden loppuun. Yritys saa samalla käyttöoikeuden sertifikaattilogoon, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi työpaikkailmoituksissa viestimään henkilöstönsä hyvinvointiin panostavasta työnantajasta.


PoPLi lisää liikettä urheiluseuroissa, kunnissa ja työyhteisöissä. Osallistu tapahtumiimme ja innosta itsesti tai yhteisösi liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista.  

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu toimii valtakunnallisen Buusti360 - Liikettä ja hyvinvointia työyhteisöön palvelun alueellisena asiantuntijana ja palveluntuottajana. 

Ota yhteyttä ja lisää liikettä työyhteisössäsi!

Yhteystiedot

Aikuisliikunnan kehittäjä

Ilkka Kurttila
Puh. 050 308 7711
etunimi.sukunimi@popli.fi