On pop liikkua -liikuntapäivä 17.8.2024 

 

On pop liikkua -liikuntapäivä tulee taas elokuussa! 

 

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestävät yhdessä urheiluseurojen kanssa kaikille avoimen ja maksuttoman liikuntatapahtuman, jossa lapsilla, nuorilla, aikuisilla ja perheillä on mahdollisuus tutustua paikallisten urheiluseurojen toimintaan sekä Oulun kaupungin liikuntatarjontaan.

Tapahtuma toteutetaan Ouluhallin vanhalla puolella lauantaina 17.8.2024 klo 10-14. Lisäksi käytössä on voimistelualue uudelta puolelta. Tapahtumassa oululaiset seurat ja liikuntatoimijat voivat esitellä lajejaan ja tulevan syksyn toimintaansa uusille harrastajille. Lajeja voi esitellä myös toiminnallisesti omalla esittelypisteellä sekä lajinäytöksin lavalla ja sen edustalla. 

Aiemmissa tapahtumissa suosittuja toimintoja ovat olleet erilaiset ohjatut, innostavat lajikokeilut sekä lajinäytökset, joita kävijäpalautteissa on toivottu lisää. Mukaan on toivottu myös uusia lajeja, kuten tanssia, miekkailua, sirkusta ja ulkoliikuntaa sekä urheiluvälineiden ja -varusteiden esittelyä. Esittelypisteen ilmeeseen ja kävijöiden kohtaamiseen kannattaa panostaa. 

Tapahtumaan osallistuminen on seuroille maksutonta. Liiketoimintaa harjoittavilta esittelijöiltä perimme 200 €:n osallistumismaksun. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ma 5.8.2024 mennessä! Alkukesän aikana ilmoittautuneet saavat käyttöönsä markkinointimateriaalia jo kesäkuun puolivälissä. 

Huomioithan ilmoittautuessasi, että esittelijät tuovat toimintapisteelleen tarvittavat välineet ja vastaavat oman pisteensä rakentamisesta ja purkamisesta. Järjestäjien kautta on saatavana rajallinen määrä välineitä, jotka varataan ilmoittautumisjärjestyksessä (lista ilmoittautumislomakkeen yhteydessä). Seurat vastaavat myös oman toimintapisteensä turvallisuudesta ja ohjauksesta pisteellä. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta.

Kaikille ilmoittautuneille järjestetään yhteinen infotilaisuus etäyhteydellä (Teams) ma 12.8.2024 klo 18. Kutsu infotilaisuuteen lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä mainitulle yhteyshenkilölle viikolla 32.

 

Lisätiedot tapahtumasta: 
Tanja Löytynoja, tanja.loytynoja@popli.fi, p. 050 3565144
Juha Laukka, juha.laukka@popli.fi, p. 050 406 0288
Teemu Hukkanen, teemu.hukkanen@popli.fi, p. 050 3799662 (markkinointi ja äänentoisto)

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan esittelemään urheiluseurasi toimintaa!

 

Alustava suunnitelma, millä tavoin esittelemme toimintaa tapahtumassa:
Tarvitsemme esittelypisteelle:

 

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi tapahtuman järjestelyjä varten. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. PoPLin tietosuojaselosteen näet täältä

Hyväksyn PoPLin tietosuojaselosteen