Ideasta hankkeeksi -yhdistysten hanke- ja rahoitusilta

  • ti 1.2.2022 klo 1820
  • Webinaari (Teams)

Tiesitkö, että yhdistys voi saada toimintansa tueksi rahoitusta oman alueensa Leader-ryhmältä? Leader-toiminnan kantavana ajatuksena on valjastaa paikallisten asukkaiden oma asiantuntemus, osaaminen ja toiminta alueen kehittämistyöhön. Alueiden elinvoimaisuutta kehitetään asukkailta kumpuavien ideoiden ja tarpeiden pohjalta. 

Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke ja maakunnan Leader-ryhmät järjestävät yhteistyössä yhdistystoimijoille suunnatun hanke- ja rahoitusillan, joka toteutetaan etäyhteydellä (Teams) tiistaina 1.2.2022 klo 18.00-20.00. 

Tilaisuudessa saat tukea ja neuvoja Leader-asiantuntijoilta siitä, kuinka voit lähteä kehittämään ideasta hanketta ja millaisia rahoitusmahdollisuuksia Leader-ryhmät tarjoavat alueellasi. Yhdistyksesi hankeidea voi olla vielä raakile tai jo pidemmälle mietitty hankeaihio. 

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella (sivun alareunassa) ma 31.1. mennessä. 

Illan toteuttavat yhteistyössä PoPLin Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke, Oulun Seudun Leader ry, Koillismaan Leader ry, Keskipiste-Leader ry, Nouseva Rannikkoseutu ry, ja Rieska Leader ry. 

Ohjelma:

18.00: Tervetuloa, Minna Kuusisto (Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry). 
18.05: Nina Kurunlahti (Nouseva Rannikkoseutu ry) pitää yleisosuuden, jonka jälkeen jakaannutaan pienryhmiin alueen Leadereiden johdolla  ja perehdytään alueellisiin hankerahoituksiin; AskoEeroala/ Rieska Leader, Anni-Mari Isoherranen/ Keskipiste-Leader ja Pirjo Hongisto/ Oulun Seudun Leader.
Ilmoittautumislomake Ideasta hankkeeksi -webinaariin