Hankkeen kuulumisia


Ainot ja Reinot kevään piristyksenä


Ainot ja Reinot liikkeelle Ouluhallissa -tapahtuman suunnittelu etenee mukavasti. Saimme tapahtuman vetonaulaksi Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voittajaparin Erkun ja Anniinan, eli Ernest Lawsonin ja Anniina Koivuniemen. He esittävät jiven ja luvassa on myös Ansa Kynttilän sketsipläjäys! Tapahtuma järjestetään 6.4. klo 10-14.


Tapahtuman esittelijäksi mahtuu vielä mukaan. Järjestöt, yhdistykset, seurat ja yritykset ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa! Ouluhallissa on tilaa monenlaisille lajikokeiluille. Lisäksi tarjolla on monenlaista terveystietoa ja mittauksia.

Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty Ainot ja Reinot keräsi mukavasti senioreita Ouluhalliin. Ilmoittaudu esittelijäksi Ainot ja Reinot -tapahtumaan ja lue lisää. Kunnon Mummola siirtyi keväälle

Tammikuulle suunniteltu Kunnon Mummola -kiertue siirtyi toukokuulle koronapandemian takia. Uudet päivät on piakkoin saatu soviteltua ja ilmoittelemme niistä kun saamme kaiken varmistettua.
Kunnon Mummola on yli 65-vuotiaille suunnattu leppoisa ja toiminnallinen tapahtuma, jossa pääsee mm. testaamaan tasapainoa ja lihaskuntoa. Lisäksi tarjolla on monenlaista terveystietoa ja kuminauhajumppaa.


Yhdessä etänä – etäyhteyksillä hyvinvointia senioreille

Yhdessä etänä -tapahtumia on tarkoitus järjestää noin kerran kuussa kevään mittaan. Ainakin Oulunsalon Yhdessä etänä -päivä 24.2. on lyöty jo lukkoon.

Tapahtuman tavoitteena on tukea ikääntyvien hyvinvointia ja jaksamista kotona hyödyntäen etäyhteyksiä. Tapahtuma on maksuton ja kaikki ovat tervetulleita!

Tapahtumaan osallistuminen vaatii tietokoneen tai tablet-tietokoneen sekä internetyhteyden. Seuraa kanaviamme, niin löydät tietoa Yhdessä etänä -tapahtumista.