Yhdistyksistä hyvinvointia

Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke tarjoaa kaikenlaisille yhdistyksille maksuttomia yhdistysjohdon ja yhdistystoimijoiden koulutuksia ja tukea yhdistysten kehitystyöhön. Hankkeessa mukana olevat yhdistykset pääsevät mm. hiomaan uudenlaisia toimintamalleja ja saavat tukea palveluidensa kehittämiseen. Hankkeen avulla myös tuetaan yhdistyksiä alueen asukkaiden liikunnallisen elämäntavan edistämisessä vauvasta vaariin. 

Hankkeen tavoitteena on 

  • tehdä yhdistyksistä entistä osaavampia ja houkuttelevampia yhteisöjä
  • edistää kuntien ja yhdistysten välistä yhteistyötä sekä
  • nostaa yhdistykset näkyvämpään rooliin paikallisina aktivoijina, yhteisöllisinä voimanpesinä ja maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäjinä.

Hankkeen kohderyhmänä ovat Pohjois-Pohjanmaalla vaikuttavat järjestöt, yhdistykset ja yhteisöt sekä koko elämänkaaren laajuudella paikalliset asukkaat.

Maaseuturahaston rahoittama hanke toimii 22 kunnan alueella (Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ii, Oulu, Utajärvi, Vaala, Muhos, Kempele, Tyrnävä, Liminka, Lumijoki, Hailuoto, Siikajoki, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Haapavesi, Siikalatva, Kärsämäki ja Pyhäntä).

Hankkeen toteuttajana on Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry. Kaksivuotisen hankkeen toteutusaika on 1.1.2020 – 31.7.2022.


Yhteystiedot

Projektivastaava

Minna Kuusisto
Puh. 050 368 7456
etunimi.sukunimi@popli.fi