Ajankohtaista

Yhdessä etänä -tapahtumasarja alkaa tammikuussa (21.12.2020)

Hyvinvointitupa-, Yhdistyksistä hyvinvointia- ja Koillisen kumppanit -hankkeiden yhteistyönä järjestettävä Yhdessä etänä -tapahtumasarja alkaa tammikuun 18. päivänä. Tapahtumat on suunnattu kotona asuville ikääntyneille, joilla on riittävät taidot etäyhteyksien käyttöön. Tarjolla on myös etäneuvontaa ennen tapahtumaa. Lue lisää täältä.

Toiminnot peruttu loppuvuoden osalta (5.12.2020)

Korona-rajoitusten myötä kaikki Hyvinvointituvan jo sovitut tapahtumat on peruttu loppuvuoden osalta. Suunnittelemme paraikaa uusia tapahtumia vuoden 2021 puolelle, niistä lisää myöhemmin.

Sitä ennen noudatetaan rajoituksia, muistetaan turvallinen liikkuminen sekä pidetään huolta itsestämme ja toisista! 

Syötteen hyvinvointituvalla viihdyttiin (25.11.2020)

Syötteen Hyvinvointituvalla 24.11 teemana oli voima- ja tasapainoharjoittelun merkitys kaatumisten ennaltaehkäisyssä. Osallistujat pääsivät kokeilemaan harjoitteita myös käytännössä kuminauhajumpan avulla. 

Lopuksi keskusteltiin päivän tärkeimmät ja vähemmän tärkeät uutiset sekä nautittiin herkullista lohikeittoa pannarin kera.

Hyvinvointitupa Marikaisjärvellä (15.11.2020)

Kongasjärven ja Marikaisjärven kyläläisille tarjotaan hyvää mieltä ja hyvinvointia jouluisissa merkeissä tiistaina 8.12. kello 11-13 Marikaisjärven toimitalolla. Ohjelmassa on rennon yhdessäolon lisäksi jouluisia herkkuja, hyvinvointitupien ideointia sekä villasukkajumppaa! Otathan siis omat vanhat villasukat mukaan! Tapahtuma on tarkoitettu lähikylien asukkaille. Alkuperäisille, uusille, mökkiläisille ja muuten vain ohikulkumatkalla oleville. Eli kaikille!

Punainen Marikaisjärven toimitalo lumisateen jälkeen.