Yhdessä etänä kävi Oulunsalossa: "Tällaista tarvitaan"

3.3.2022

Tuolijumppaajia Yhdessä etänä -tapahtumassa.
Tuolijumppaa voi tehdä missä vain.

Helmikuun viimeisenä torstaina Oulunsalon Kapteenissa järjestetty yhdessä etänä -aamupäivä oli onnistunut tapahtuma. Sen huomasi sekä hyväntuulisista osallistujista että tapahtuman saamasta hyvästä palautteesta.

Vapaata palautetta tapahtumasta: Tämä oli huippu, tällaista tarvitaan, mukava monipuolinen ohjelma, hyvää informaatiota, järjestelyt ok, mielenkiintoinen tilaisuus, mukava, kun tällaisia järjestetään, kiva tapahtuma ja hyvää tietoa. 

Kapteenin aukiolla oli mukavasti väljyyttä näin korona-aikana ja kaikki käyttivät kasvomaskia. Näin pystyimme pitämään huolta terveysturvallisuudesta. Akustiikka toimi väljässä tilassa hyvin ja Eläkeliiton Oulunsalon yhdistyksen bändi soitti ikivihreitä juuri sopivalla volyymilla.

Ohjelmassa oli tarinankerrontaa, tuolijumppaa, tietoiskut vitamiinien tärkeydestä ikäihmisille sekä talviliikkujille sopivista varusteista, tietovisa, tarinankerrontaa ja terveyskävely. 

Vapaata palautetta tapahtumasta: Hyviä mielenkiintoisia esittelyjä, piristävä aamupäivä, hyvä tapahtuma, toivottavasti saa jatkoa, tällaisia tapahtumia lisää, hyvä kokonaisuus, hyvä tapahtuma, enemmän tätä, hyvin toteutettu, tuolijumppa oli hyvä.

Kevään mittaan järjestämme Yhdessä etänä -aamupäiviä seuraavasti:

31.3. klo 9-11 Kärsämäki

28.4. klo 9-11 Oulainen

19.5.klo 9-11 Utajärvi

7.6. klo 11-13 Ii


Ihmisiä sauvakävelemässä talvella.
Terveyskävelyllä käytiin ohjatusti. Hyvää tuulta oli mukana, vaikka taivaalta vihmoi lunta.