Uusia tekijöitä Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeeseen!

22.9.2021

Aikaisemman projektivastaavan ja projektityöntekijän, Mikon ja Heidin, lähtiessä uusiin haasteisiin saimme joukkoomme Minnan. Minna luotsaa hanketta sen viimeisenä vuotena.

"Moi, olen Minna Kuusisto ja aloitin projektivastaavana Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeessa maanantaina 20.9. Aikaisempaa kokemusta minulla on hanketyöstä Pohjolan hevosystävillä, Suomenhevonen osa elävää maaseutua -hankkeessa. Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana jo yli kymmenen vuotta useammassa yhdistyksessä. Hankkeen aihepiiri on erityisen kiinnostava ja tykkään itse liikkua vapaa-ajalla, mm. koiran kanssa lenkkeillen, juoksemalla ja avantouimalla. Lähden innolla toteuttamaan hanketta!"

Lämpimästi tervetuloa Minna ja kiitokset Mikolle sekä Heidille upeasta työpanoksesta! Minnan työparina hankkeessa viestinnän parissa (50%) toimii PoPLin viestinnän suunnittelija Kristiina. Yhteystiedot löydät täältä


Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke tarjoaa kaikenlaisille yhdistyksille maksuttomia yhdistysjohdon ja yhdistystoimijoiden koulutuksia ja tukea yhdistysten kehitystyöhön. Hankkeessa mukana olevat yhdistykset pääsevät mm. hiomaan uudenlaisia toimintamalleja ja saavat tukea palveluidensa kehittämiseen. Hankkeen avulla myös tuetaan yhdistyksiä alueen asukkaiden liikunnallisen elämäntavan edistämisessä vauvasta vaariin.