Urheilugaalan palkittujen salaisuus on pitkäjänteisyys

17.1.2022

Eeva Leena Ylimäki kannattelee 10 000 euron palkitoplakaattia Urheilugaalassa. Hänen vieressään Raija Saloranta ja palkinnon luovuttaja OP Ryhmän Timo Ritakallio.
OP Ryhmän Timo Ritakallio luovutti Vuoden Urheiluseura -palkinnon Oulun Voimisteluseuralle Urheilugaalassa. Sen vastaanottivat seuran johtokunnassa liikuntaleikkikoulusta ja kestävästä kehityksestä vastaava Raija Saloranta (vas.) ja seuran puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäki (oik.). Kuva: Urheilugaala/Janina Pitkänen.

Vuoden Urheiluseurana viime torstaina palkitun Oulun Voimisteluseuran salaisuutta ei ole vaikea löytää. Se on muutamien klikkausten takaa seuran Internet-sivuilla, joille on koottu paljon seuratyöhön ja valmentamiseen liittyvää materiaalia.

”Olemme tarkoituksella avoimia. Jaamme materiaalejamme ja kerromme mielellämme toiminnastamme”, OVOSin puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäki sanoo.

Materiaalit ovat tietoa, mutta sen tuottamien, asioiden syvällinen ymmärtämien ja vieminen käytäntöön on se asia, joka on tehnyt OVOSista esimerkillisen toimijan. Vuoden Urheiluseura -palkinnon takana on ennen kaikkea pitkäjänteistä työtä muun muassa vastuullisuusasioissa, jotka korostuivat vuoden 2021 seuraa valittaessa.

”Palkitsemisesta tuli positiivista painetta jatkaa seuran kehittämistä edelleen. Eihän työ tähän lopu.”


Liikuttajaverkosto innostaa


Suomen Aktiivisimpana Työpaikkana Urheilugaalassa palkitun Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin henkilöstöliikunnan kehittymisen taustalla on myös pitkiä kaaria.

"Pitkäjänteisen työn tuloksena meille on muodostunut toimintakulttuuri, jossa aktiivinen liikunnan edistäminen on osa investointia ja henkilöstöjohtamista", PPSHP:n työhyvinvointipäällikkö Oili Ojala sanoo sairaanhoitopiirin verkkosivuilla.

PPSHP:n henkilöstöliikunta pohjautuu kattavaan ja pitkään toimineeseen liikuttajaverkostoon, joka motivoi ja innostaa koko henkilöstöä liikkumaan ja vie suunnitellut toimenpiteet työyhteisön arkeen.

PPSHP:n työhyvinvointipäällikkö Oili Ojala ja terveysliikunnan suunnittelija Minna Keskitalo poseeraavat Urheilugaalan kuvausseinän edessä palkintopystin kanssa.
PPSHP:n työhyvinvointipäällikkö Oili Ojala (vas.) ja terveysliikunnan suunnittelija Minna Keskitalo.