Hanketyötä tarjolla seurojen digiosaamisen kehittäjälle!

16.11.2021

Haemme palvelukseemme projektivastaavaa ESR-rahoitteiseen Kolmiloikka urheiluseurojen digitaalisuuteen -hankkeeseen.


Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PoPLi) ry:ssä on haettavana projektivastaavan tehtävä ajalle 15.12.2021–31.8.2023.


Kolmiloikka urheiluseurojen digitaalisuuteen -hankkeella edistetään digipalvelujen hyödyntämistä urheiluseurojen toiminnassa

• lisäämällä seuratoimijoiden digiosaamista koulutuksen avulla  

• tukemalla digitaalisten palvelujen käyttöönottoa seuroissa

• lisäämällä seurojen tarjoamia liikuntapalveluja etä- ja hybridipalveluilla.


Hankkeen toiminta-alueena on PoPLin toiminta-alue eli 22 kuntaa (Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ii, Oulu, Utajärvi, Vaala, Hailuoto, Kempele, Muhos, Lumijoki, Liminka, Tyrnävä, Siikajoki, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Haapavesi, Siikalatva, Kärsämäki ja Pyhäntä).


Projektivastaavan tehtäviin kuuluvat muun muassa:

• kohderyhmän tarpeiden mukaisten palveluiden suunnittelu ja kehittäminen

• hankkeen käytännön toimenpiteiden toteutus (mm. koulutus- ja valmennustilaisuudet ja oppimisalustan suunnittelu) 

• hankkeen hallinnointi ja raportointi hankesuunnitelman mukaisesti


Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä digitaitoja, kokemusta urheiluseuratoiminnasta, digitaalisiin oppimisalustoihin liittyvää osaamista sekä soveltuvaa koulutusta ja/ tai työkokemusta. Aiempi kokemus projektityöskentelystä ja hankkeiden hallinnoinnista katsotaan eduksi. Arvostamme myös osaamista koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestämisessä.


Odotamme tehtävään valittavalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuunottoa ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työpiste sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n toimistolla Oulussa, mutta työhön kuuluu myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Työntekijä aloittaa tehtävässään sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään, mikäli rahoittaja (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus) myöntää hankkeelle haetun rahoituksen.


Hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera sähköpostitse 30.11.2021 klo 16 mennessä aluejohtaja Esko Hassiselle: etunimi.sukunimi@popli.fi. 

Lisätietoja antaa Esko Hassinen p. 0400 364642.