Avoin työpaikka: Oulun Metsästys- ja Ampumaseura ry etsii ratamestaria/huoltohenkilöä

11.3.2021

Oulun Metsästys- ja Ampumaseura ry:n tarkoituksena on edistää urheiluammunnan harrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus harrastaa sitä edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Seura on Suomen Ampumaurheiluliitto ry:n jäsen.

Haemme asiakaspalvelutaitoista ratamestaria/huoltomiestä Hiukkavaaran ulkoampumaradalle. 

Työpaikkojen määrä: 1

Työn kesto: noin 6 kk tai sopimuksen mukaan.
Työaika: 30 tuntia viikossa (ti, ke, to, pe, la)
Alkamisaika: sopivan henkilön löydyttyä, huhtikuun puolivälissä


Työtehtävät:

  • rata-alueiden ja laitteistojen avaaminen ja sulkeminen
  • asiakaspalvelu ja kassatyöt
  • alueen ja toimistotilojen siistinä pitäminen, toimiston siivous
  • maisemanhoito (raivaus, nurmikon leikkaus ja roskien kerääminen)
  • rakennusten hoito, kunnostustyöt ja kaluston huolto

Sinulta odotamme hyvän ja säntillisen asenteen lisäksi kokemusta em. töistä, halua oppia uusia asioita, valmiutta itsenäiseen työhön, tietoteknisiä taitoja, jotta kassatyöskentely onnistuu, sekä kiinnostusta työtä kohtaan. Työtehtäviin ja laitteiden käyttöön annetaan perehdytys, mutta esimerkiksi teknisiä taitoja saisi olla omasta takaa.

Meillä työskennellessä voit osallistua mm. Pohjois-Pohjanmaan Urheilu ja Liikunta (PoPLi) ry:n järjestämiin koulutuksiin ja PoPLin Työtä hyvässä seurassa – hankeen kautta saat opastusta ja mm. ”Yhdistys työpaikkana -valmennuksen”. Oma auto olisi hyvä olla, mutta ei välttämättömyys, jos matka työpaikalle onnistuu muulla tavalla. Työ painottuu iltapäiviin ja sisältää myös viikonlopputöitä.

Tätä tehtävää hakevalla henkilöllä tulee olla palkkatukioikeus. Tiedon palkkatukioikeudesta (palkkatukikortin) saa TE-toimistosta.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Tero Rantonen p. 040 5821 233, tero.rantonen@omas.fi tai Johanna Huotari, p.040 4104 144, johanna.huotari@omas.fi