Tule mukaan Unelmien liikuntapäivään

5.4.2022

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen 10.5. PoPLi ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut haastavat oululaiset liikuntaseurat, järjestöt, yhdistykset ja yritykset osallistumaan päivään!



Kuka tahansa voi osallistua 

Unelmien liikuntapäivänä voi järjestää tapahtumia, avata ovia, tiedottaa liikunnallisista mahdollisuuksista ja innostaa ihmisiä mukaan toimintaan. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Koronavirusepidemian aikana monet harrastukset ovat olleet välillä tauolla. Arkiliikunta on monilla vähentynyt etäopintojen ja -töiden myötä. Liikunnan ilo ja merkitys eivät kuitenkaan ole kadonneet mihinkään. Unelmien liikuntapäivä on yksi konkreettinen teko, jolla haluamme sytyttää liikkumisen kipinän jokaiselle. 


Avustusta jaossa

Liikuntajärjestöt ja muut kolmannen sektorin toimijat voivat hakea tapahtumiinsa terveysliikunnan tapahtuma-avustusta  Oulun kaupungin liikuntapalveluilta. Avustusta voidaan myöntää Oulun kaupungin alueella järjestettäviin, maksuttomiin terveysliikuntaa edistäviin tempauksiin ja tapahtumiin. Lisätietoa kaupungin nettisivuilta 

Ilmoita tapahtumasi Unelmien liikuntapäivän nettisivuilla. Tapahtumia toteuttaa suuri joukko eri toimijoita eri puolilla Suomea. Kokonaisuutta koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea.