Tule esittelemään toimintaanne koulujen seuratarjottimelle

5.8.2022

Kaksi koululaista koulun pihalla sulkapallomailojen kanssa.
Seuratarjotin on hyvä tapa saada uusia harrastajia.

Kouluvierailujen avulla voi esitellä omaa tarjontaansa ja saada uusia harrastajia.

Oulun kaupungin Liikkuva koulu ja PoPLi haluavat edistää koulujen ja seurojen välistä yhteistyötä. Tavoitteenamme on koostaa seuratarjotin tulevalle Liikkuva koulu -kaudelle 2022-2023. Seuratarjotin on yhteystietolista seuroista, jotka ovat valmiita tekemään kouluvierailuja Oulun kaupungin kouluissa (Emme voi maksaa yksityiskouluille tehdyistä vierailuista).

Kartoitamme Oulussa toimivien urheiluseurojen halukkuutta kouluvierailuihin. Ajatuksena on, että seurat ohjaavat ala- ja yläkouluille oman lajinsa demoja ja antavat samalla tietoa seuransa ohjatusta toiminnasta. Seurat voivat itse määritellä kuinka monta tuntia maksimissaan he ovat valmiita kouluilla toimimaan. Toiminta-alueena on koko Oulu. Liikkuva koulu koostaa halukkaiden seurojen listan Oulun Liikkuva koulu -sivuille. Koulut voivat olla yhteydessä seuroihin ohjauksia halutessaan.


Koululiikunta/Liikkuva koulu on varannut tulevan toimintakauden budjettiin pienen summan tämän yhteistyön jatkamiseksi. Liikkuva koulu voi maksaa 12,50€/tunti (1h) seuran ohjauksista kouluille, riippumatta ohjaajien määrästä. Seura ei voi laskutta siirtymisiin tai ohjauksen suunnitteluun kulunutta aikaa. Koulut neuvottelevat vierailupäivät ja ajat suoraan seuran yhdyshenkilön kanssa. Toivottavaa olisi, että seuralla olisi mahdollisuus tehdä ohjaukset koko Oulun alueella. Mikäli tämä ei ole seuralle mahdollista, ilmoittaa seura itse asiasta yhteyden ottaneelle koululle. Seura laskutta Liikkuvaa koulua kohdekoulujen yhdyshenkilöiden allekirjoituksilla varmennetun päiväkirjan mukaan. Seura laskuttaa Liikkuvaa koulua ennen joulua ja keväällä.

Ennen toiminnan aloittamista yhteistyöseurat allekirjoittavat yhteistyösopimuksen Oulun kaupungin kanssa ohjauksien järjestämiseksi. Liikkuva koulu määrittelee kullekin seuralle ohjausten maksimituntimäärän, kun on saanut kaikkien halukkaiden seurojen määrän selville ja suhteuttanut ne kustannettavissa olevaan tuntimäärään.  
Toivottavasti pääsemme yhteistyöhön mahdollisimman monen seuran kanssa. Kouluvierailut sijoittuvat ajalle 13.8.2022- 31.5.2023 klo 8-16 välille. Seura voi myös itse määritellä kuukaudet ja kellonajan, millä välillä seura voi vierailujaan tehdä. Näistä sovitaan aina varausta tekevän koulun kanssa.


Ilmoittaudu yhteistyöseuraksi viimeistään 15.8.2022 mennessä täyttämällä Formsin ilmoittautumislomake.