Seuraneuvottelukunnan ja seurojen yleiskokous 7.12. etäkokoukseksi

29.11.2021

Oulun seuraneuvottelukunta ja PoPLi kutsuvat Oulun urheiluseurat vuotuiseen yhteiskokoukseen, joka järjestetään tiistaina 7.12. klo 18 Ouluhallin kokoushuoneessa. Keskiviikkona päätettiin, että pahenevan koronatilanteen takia ja suosituksia noudattaen tilaisuus järjestetään etänä Teams-kokouksena. Rajoitamme paikallaolijoiden määrää. Jos haluat tulla paikan päälle, otatko ennakkoon yhteyttä PoPLin aluejohtaja Esko Hassiseen etunimi.sukunimi@popli.fi. Linkki kokoukseen uutisen lopussa.

Kokouksessa ovat mukana seurojen lisäksi Oulun seuraneuvottelukunnan jäsenet sekä kaupungin liikuntapalvelut. Kokouksen ohjemassa on mm. katsaus toimintavuoteen, liikuntapalveluiden ajankohtaiset asiat, seurojen kuulumiset sekä urheiluseuroille kuuluvia ajankohtaisia asioita. 

Lisää digiosaamista tai työntekijä seuraan 

Tilaisuudessa esitellään myös PoPLin hankkeita, joista urheiluseurat voivat saada paljon apua toimintaansa. Työtä hyvässä seurassa -hanke edistää työttömien, pitkäaikaistyöttömien sekä osatyökykyisten työllistymismahdollisuuksia liikunta- ja urheiluseuroissa sekä muissa liikuntaa edistävissä yhdistyksissä. Juuri alkaneen Kolmiloikka urheiluseurojen digitaalisuuteen -hankkeen tavoitteena taas on vahvistaa urheiluseuratoiminnassa mukana olevien toimihenkilöiden ja ohjaajien digitaitoja.

Linkki seuraneuvottelukunnan ja urheiluseurojen Teams-kokoukseen 7.12. klo 18
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Seuraneuvottelukunnan tarkoituksena on kehittää kaupungin ja seurojen välistä yhteistyötä. Neuvottelukunta toimii keskustelufoorumina liikuntaan ja urheiluun liittyvissä kysymyksissä, kehittää seurakoulutusta ja haluaa vaikuttaa liikuntakulttuuriin ja -politiikkaan.