Roosa Tolonen valittu viestintäassistentiksi

3.3.2021

Roosa Tolosen kasvokuva

Moikka, olen Roosa Tolonen ja aloitin työt PoPLin viestintäassistenttina kolmelle urheiluseuralle, Tervarit Juniorit jalkapallo, Oulun Floorball Club ja Kiimingin Kiekko-Pojat. Olen valmistunut media-assistentiksi Oulun Pikisaaresta vuonna 2018 ja saanut paljon oppia alan ammattilaisilta. Odotan innolla tulevia projekteja seurojen kanssa. On mukavaa päästä haastamaan itseään ja omaa osaamistaan media-alalla. Mediaosaamisen lisäksi harrastan ratsastusta, tykkään seurata jääkiekkoa, soitan kitaraa, laulan ja ulkoilen kissani kanssa.

PoPLin Työtä hyvässä seurassa -hankkeen yhtenä päätehtävänä on luoda uusia työpaikkoja seura- ja yhdistyskentälle yhteistyön voimalla. Hanke kartoittaa työtehtäviä ja yhdessä niistä muotoillaan kokonaisia työnkuvia. Hankkeessa tehdään tutuksi myös työnantajan roolia kouluttamalla seuroja ja yhdistyksiä työnantajiksi.

Tällä kertaa Työtä hyvässä seurassa -hankkeen, Tervarit Junioreiden, Oulun Floorball Clubin ja Kiimingin Kiekko-Poikien kanssa tehdystä yhteistyöstä saatiin koottua Roosalle mielenkiintoinen viestinnän duunikokonaisuus. Tervetuloa Roosa, mekin olemme innoissamme!