PoPLin kuntakiertue alkoi

14.10.2022

Yksi PoPLin tehtävistä on vaikuttaa kuntiin ja päättäjiin. Viikolla olimme kahdessa kuntatapaamisessa ja isännöimme myös maakuntaliiton johtoryhmää ­– istuimme, että ihmiset saavat liikkua enemmän!


Kävimme tiistaina kuntatapaamisissa Muhoksella kuulemassa kunnan liikunnasta ja kertomassa omasta toiminnastamme. Keskiviikkona PoPLin iskuryhmä ajeli kuntatapaamiseen Siikalatvalle. Kunnille esiteltiin myös uutta kuntakumppanuusmallia. Kuntatapaamiset jatkuvat tiiviinä syksyn mittaan.

PoPLi kävi Muhoksen kunnan vieraana. Kuvassa vas. aluejohtaja Esko Hassinen, PoPLi, hyvinvointijohtaja Juha Valta, Muhoksen kunta, lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä Elina Leinonen, PoPLi, kunnanjohtaja Jussi Rämet, Muhoksen kunta, vapaa-aikatoimenjohtaja Juha Pesonen, Muhoksen kunta, projektivastaava Tanja Löytynoja, PoPLi ja seura- ja yhdistyskehittäjä Juha Laukka, PoPLi.
PoPLin aluejohtaja Esko Hassinen esittelee PoPLin toimintaa Power Point -esityksen avulla Ilpo Tapaniselle ja Pauli harjulle PoPLin toimitiloissa.
PoPLin aluejohtaja Esko Hassinen esitteli PoPLin toimintaa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaliiton strategiapäällikkö Ilpo Tapaniselle ja maakuntajohtaja Pauli Harjulle torstaina PoPLin Liikuntatalolla.