PoPLilla avoin palkkatukipaikka: viestinnän osaaja / seurasihteeri

19.1.2021

Tule tekemään tärkeää työtä hyvässä seurassa!

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PoPLi) ry on vuonna 1995 perustettu Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella toimiva liikunnan asiantuntijajärjestö. PoPLi tukee maakunnassa toimivia liikunta- ja urheilualan järjestöjä, erityisesti urheiluseuroja ja tekee vaikuttamistyötä erityisesti kuntien suuntaan.

Etsimme viestinnän osaajaa / seurasihteeriä. Olet työsuhteessa PoPLi:in, mutta teet töitä neljälle seuralle: Oulun voimisteluseura ry, Kiimingin urheilijat ry, Haukiputaan Pallo ry, Hercules ry.

Työpaikkojen määrä: 1

Työn kesto: 6–12 kk tai sopimuksen mukaan.
Työaika: 25–30 tuntia viikossa / 6h/pvä
Alkamisaika: sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian

Työtehtävät:

·        Toimit seurojen viestintävastaavien ja johtokuntien ohjeiden mukaisesti toteuttaen omalta osaltasi etukäteen laadittua viestintäsuunnitelmaa ja hoidat myös lyhyellä varoitusajalla annetut tehtävät.

·        Kokoat ja lähetät tiedotteita jäsenille sähköpostitse käyttäen jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisohjelmaa (mm. ilmoittautumisia, matkoja yms. koskien).

·        Kirjoitat ja lähetät mediatiedotteet ajankohtaisista asioista (noin yksi tiedote/seura kuukaudessa)

·        Toimitat lehden kerran vuodessa kahdelle seuralle taitto-ohjelmalla

·        Suunnittelet ja tarvittaessa kilpailutat ja hoidat mahdollisten paperisten materiaalien painatuksen

·        Sosiaalisen median ja nettisivujen päivittäminen (Instagram, Facebook)

·        Kokoat toimintakertomukset ja muotoilet ne yhtenäisiksi ja siisteiksi kokonaisuuksiksi

Lisäksi tehtäviisi kuuluu:

·        Koota viikkotuntilistat ennen syys- ja kevätkauden alkua vapaaehtoistyöntekijöiltä ja luottamushenkilöiltä saatujen tietojen pohjalta

·        Varata salivuorot yhteisiä tapahtumia varten

·        Päivittää jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisohjelmat ennen ilmoittautumisten alkamista

·        Toiminnan markkinointiaSinulta odotamme hyvän asenteen lisäksi alaan liittyvää tai soveltuvaa koulutusta, halua oppia uusia asioita, valmiutta itsenäiseen työhön, sekä kiinnostusta urheiluseuratoimintaa kohtaan. Työtehtäviin ja ohjelmien käyttöön annetaan perehdytys.

Meillä työskennellessä voit osallistua mm. Pohjois-Pohjanmaan Urheilu ja Liikunta (PoPLi) ry:n järjestämiin koulutuksiin ja PoPLin Työtä hyvässä seurassa – hankeen kautta saat opastusta ja mm. ”Yhdistys työpaikkana -valmennuksen”. Seuroista nimetään sinulle lähiesimiehet, joiden kautta töiden vastaanotto pääasiassa hoidetaan. Työpisteet voivat sijaita eri paikoissa riippuen päivästä. Työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Noudatamme urheilujärjestöjen tes:iä.

Tätä tehtävää hakevalla henkilöllä tulee olla palkkatukioikeus. Tiedon palkkatukioikeudestasi (palkkatukikortin) saat TE-toimistostasi.

Lisätiedot, hakemukset ja cv:t: Riitta Ollila, projektityöntekijä, Työtä hyvässä seurassa -hanke, Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry, p. 050 377 0100, etunimi.sukunimi(at)popli.fi, www.popli.fi (Työtä hyvässä seurassa -hanke). Mainitsethan myös mitä paikkaa haet hakemuksessasi.