Perttu Vedenoja viestinnän suunnittelijaksi urheiluseuroille

3.5.2021

"Hei, 

olen Perttu Vedenoja, ja olen työskennellyt PoPLin kautta nyt reilun kuukauden Jalkapalloseura Hercules ry:n, Haukiputaan Pallon, Kiimingin Urheilijoiden ja Oulun Voimisteluseuran viestinnän suunnittelijana. 

Olen valmistunut Oulun ammattikorkeakoulusta mediatuottajaksi 2017, josta tähän asti olen tehnyt freelance-graafikon hommia enemmän tai vähemmän satunnaisesti. PoPLilla olen tähän mennessä päässyt työstämään mm. järjestöjen grafiikkaa ja muuta brändäys- ja markkinointihommaa sekä pelien livestreamausta, jälkimmäistä enimmäkseen tarkkaamon puolella. 

Nälkä on kasvanut syödessä, ja joitain töihin liittyviä harrastuksia on siten tullut lämmiteltyä uudestaan isommallakin kädellä. Niistä puheen ollen, alanmukaisiin harrasteisiin kuuluu piirustus, valokuvaus ja videointi; vähemmän ammattimaisesti tulee harrasteltua myös pelaamista niin digitaalisesti kuin pöydällä, elokuvia, musiikkia ja kirjoittamista. Urheilullisemmissa puuhissa on yleisen hyötyliikunnan lisäksi tullut joskus harjoitettua kamppailulajeja, kuten historiallista miekkailua."

PoPLin Työtä hyvässä seurassa -hankkeen yhtenä päätehtävänä on luoda uusia työpaikkoja seura- ja yhdistyskentälle yhteistyön voimalla. Hanke kartoittaa työtehtäviä ja yhdessä niistä muotoillaan kokonaisia työnkuvia. Hankkeessa tehdään tutuksi myös työnantajan roolia kouluttamalla seuroja ja yhdistyksiä työnantajiksi.

Tervetuloa töihin Perttu!