Nykyisen aluejohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme palvelukseemme aluejohtajaa

4.4.2023

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on liikunnan ja urheilun asiantuntijajärjestö, joka auttaa ja tukee Pohjois-Pohjanmaalla toimivia urheiluseuroja, liikunta-alan järjestöjä ja alueen kuntia liikunta- ja urheilutoiminnan edistämisessä. PoPLin keskeisiä toiminta-alueita ovat seuratoiminta, lasten ja nuorten liikunta sekä aikuisliikunta. PoPLi toteuttaa myös ydintoimintaansa tukevaa hanketoimintaa. PoPLilla on yli 180 jäsentä, suurin osa urheiluseuroja, ja yhdistys työllistää 15 henkilöä. PoPLin arvot ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus.

 

Nykyisen aluejohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme palvelukseemme

ALUEJOHTAJAA


Aluejohtaja vastaa PoPLin strategian ja toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, operatiivisesta toiminnasta, taloudesta ja toimii henkilökunnan esimiehenä.  


Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, liikuntakulttuurin tuntemusta, esimiestaitoja ja eri rahoituskanavien sekä hanketoiminnan tuntemusta. Arvostamme aikaisempaa johtajakokemusta. Rohkea asenne ja innovatiivisuus kehittää ja esittää uusia näkemyksiä toiminnan kehittämiseksi on työssä eduksi.

 

Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja yhteistyötä edellyttävän tehtäväkentän. Eri verkostoissa toimiminen ja liikuntavaikuttaminen kuuluvat oleellisena osana tehtävään. Tehtävä on haastava näköalapaikka maakunnan ja valtakunnan liikuntaan. Innostava työyhteisö tukee työn tavoitteiden saavuttamista. Aluejohtaja vastaa tehtävistään hallitukselle ja hänen esimiehenään toimii hallituksen puheenjohtaja.  

 

Tehtävä täytetään 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi. Henkilöstöetuina tarjoamme liikuntasetelit, mahdollisuuden viikoittaiseen liikuntatuntiin sekä hyvän työterveyshuollon. PoPLin toimisto sijaitsee Oulun Kaijonharjussa ja on mahdollista tehdä etätyötä kahtena päivänä viikossa.

 

Kirjalliset hakemukset cv:n kanssa palkkatoiveineen 28.4.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostilla 
esko.hassinen@popli.fi.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Mika Penttilä, puh. 044 703 9012 tai aluejohtaja Esko Hassinen, puh. 0400 364642