Harrastukset esillä On pop liikkua -liikuntapäivässä

23.8.2022

Lauantaina 27.8. klo 10-14 Ouluhallissa järjestettävä On pop liikkua -liikuntapäivä on maksuton matalan kynnyksen liikuntatapahtuma, jossa on hieno mahdollisuus tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin.

Yli 20 paikallista urheiluseuraa esittelee toimintaansa koko perheen tapahtumassa. Urheiluseurojen tarjontaan ja Oulun kaupungin liikuntapalveluihin voi tutustua erilaisilla toiminnallisilla pisteillä ja lajinäytöksissä. Tapahtuman järjestävät Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut yhdessä urheiluseurojen kanssa.

Tapahtuma on avoin kaikille – lapsille, nuorille ja perheille. Paikalle voi tulla viettämään liikunnallista päivää ja kokeilla lajeja matalalla kynnyksellä. Ouluhallissa on hyvin tilaa lajikokeiluille ja perheen pienimmillekin löytyy tilaa temmeltää.

 
Harrastus voi löytyä nyt 


Moni lapsi ja nuori löysi viime vuoden tapahtumasta uuden harrastuksen itselleen.

”Meille Oulun Pyrintöön tuli tapahtuman kautta monia uusia harrastajia, jotka ovat jääneet seuraan”, Pyrinnön toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo kertoo.

Hänestä matalan kynnyksen kokeilut ovat hyvä tapa tutustua erilaisiin harrastuksiin.

”Kun tarjolla on paljon vaihtoehtoja kokeiltavaksi, mieluinen laji voi löytyä helpommin. Monissa perheissä saatetaan ohjata lapsia helposti niihin lajeihin, joita vanhemmat ovat itse harrastaneet.”

Samalla liikuntapäivä laittaa myös seurat arvioimaan omaa toimintaansa.

”Kyllä tämä on laittanut miettimään, miten kehitämme kurssi- ja harrastustarjontaamme.”


On pop liikkua -tapahtumassa voi tutustua muun muassa voimisteluun, jalkapalloon, jääkiekkoon, kamppailulajeihin, jousiammuntaan ja tanssiurheiluun.

Miekkailun lajiesittely On pop liikkua -tapahtumassa Ouluhallin liikuntasalissa.
On pop liikkua -tapahtumassa voi kokeilla monenlaisia harrastuksia.