Henkilöstön liikuttamiseen työkalu Kiimingissä - KiimUn sähköisellä etukortilla potkua arkeen

24.5.2023

Henkilöstöliikuntakortti Kiimingissä - KiimUn etukortilla potkua arkeen ensi syksynä

Mobiilipalvelusta löytyy monenlaisia etuja, jotka löytyvät samasta paikasta. Edut näkyvät omalta kännykältä sovelluksen kautta.

Liikettä ja osaamista yhteistyössä. Siitä se ajatus sitten lähti. Kiiimingin Urheilijat monipuolistaa palvelujansa pilotoimalla KiimUlle tehtyä mobiilipalvelua, joka yhdistää paikallisia etuja, osaamista ja helppokäyttöisyyttä.

Mobiilipalvelun saa suoraan omaan kännykkään ja siihen on ladattu valmiiksi useita etuja valmiina käyttöön. Lopullinen versio valmistuu kevään aikana ja sen jälkeen KiimUn etukortti tulee myyntiin.

Kortti on kohdennettu etusijassa uusille asiakkaille, mutta uskon, että palvelulle löytyy käyttäjiä myös nykyisestä asiakaskunnasta - olemme laittaneet tiskiin kunnon markkinahulina paketin. Luentoja, testejä, alennuksia ja kokeiluja,  sanoo Päivi Mikkonen, KiimUn toiminnanjohtaja.

Mobiilipalvelu on käytössä alkuun syksyn ajan. Myöhemmässä vaiheessa palvelukanaviin on ajatus tuoda useamman urheiluseuran yhteisiä etukortteja, joilla he voivat markkinoida tuotteitansa ja saada lisää kumppaneita henkilöstöliikuntaan, sanoo Ilkka Kurttila PoPlilta. Meillä on jo isoja työyhteisöjä, jotka ovat pilotoineet palvelua. Seuraavan haasteen heittäisin yhteistyön osalta kunnille ja kaupungeille. Tähän kanavaan voidaan integroida liikuntaneuvonnan palvelut konkreettisesti, se olisi rohkea avaus, kuka sen uskaltaa ensimmäisenä tehdä?