Kaksi työpaikkaa Eloa ja iloa kylille -hankkeessa!

16.11.2021

Haemme projektivastaavaa ja projektityöntekijää Eloa ja iloa kylille -hankkeeseen.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PoPLi) ry:ssä on haettavana projektivastaavan ja projektityöntekijän määräaikaiset tehtävät ajalle 1.1.2022–30.9.2024.


Eloa ja iloa kylille -hanke edistää maaseudun elinvoimaisuutta ja yhteisöllisyyttä

• lisäämällä ikäihmisten mahdollisuuksia omatoimiseen kotona asumiseen  

• edistämällä kylien elinvoimaisuutta ja asukkaiden hyvinvointia  

• järjestämällä yhteisöllisiä tapahtumia  


Hankkeen toiminta-alueena on PoPLin toiminta-alue eli 22 kuntaa (Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ii, Oulu, Utajärvi, Vaala, Hailuoto, Kempele, Muhos, Lumijoki, Liminka, Tyrnävä, Siikajoki, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Haapavesi, Siikalatva, Kärsämäki ja Pyhäntä).


Projektivastaavan tehtäviin kuuluvat muun muassa:

• kohderyhmän tarpeiden mukaisten palveluiden suunnittelu ja kehittäminen

• kuntayhteistyön kehittäminen

• hankkeen käytännön toimenpiteiden ja toimintamallien toteutus

• hankkeen hallinnointi ja raportointi hankesuunnitelman mukaisesti


Projektivastaavan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta yhdistystoiminnasta ja tietoa kuntien toimintatavoista. Aiempi kokemus projektityöskentelystä ja projektien johtamisesta katsotaan eduksi. Haettavalla henkilöllä on myös ymmärrystä koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestämisestä sekä nykyaikaisten opetusvälineiden käytöstä. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.


Projektityöntekijän tehtäviin kuuluvat muun muassa:

• hankkeen monikanavainen viestintä

• palveluiden ja koulutusten markkinointi eri kanavia hyödyntäen

• kohderyhmän tarpeiden mukaisten palveluiden suunnittelu ja kehittäminen

• hankkeen käytännön toimenpiteiden ja toimintamallien toteutus itsenäisesti ja osana hanketiimiä


Projektityöntekijän tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ymmärrystä yhdistystoiminnasta. Aiempi kokemus projektityöskentelystä, liikunta-alan tehtävistä sekä ohjaus- ja organisoinnista katsotaan eduksi. Haettavalla henkilöllä on myös kokemusta viestinnästä ja sisällön tuottamisesta sekä tapahtumien ja muiden tilaisuuksien järjestämisestä.


Odotamme tehtäviin valittavilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuunottoa ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työpiste sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n toimistolla Oulussa, mutta työhön kuuluu myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävät edellyttävät ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työntekijät aloittavat tehtävässään 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.


Hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera sähköpostitse 30.11.2021 klo 16 mennessä aluejohtaja Esko Hassiselle: etunimi.sukunimi@popli.fi

Lisätietoja antaa  Esko Hassinen p. 0400 364642.