Edistä turvallista ja terveellistä urheilua osallistumalla kyselyyn

18.11.2021

Hyvä 12-17-vuotiaiden nuorten parissa toimiva valmentaja tai muu urheiluseuratoimija, tule vastaamaan nimettömästi joukkueesi tai seurasi 12–17-vuotiaiden urheilijoiden digipelaamista, rahapelaamista sekä päihteiden käyttöä käsittelevään kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 8 minuuttia.

Kyselyyn toivotaan vastauksia koripallon, salibandyn, lentopallon, jääkiekon ja jalkapallon parissa toimivilta valmentajilta ja muilta seuratoimijoilta.


Kyselyyn pääset vastaamaan tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/151A0386A322CD55
Kysely on vastattavissa pe 3.12.2021 saakka.


Kyselyn tulosten avulla tuotetaan urheiluseuratoimijoille lisää tietoa sekä välineitä tukemaan nuorten urheilijoiden terveellistä ja turvallista kasvua urheiluseuraympäristössä. Kysely on osa uutta SPORTTI-hanketta, jota tuottaa EHYT ry yhteistyössä muun muassa urheilujärjestöjen kanssa. Hankkeen tavoitteena on viittä suurta joukkueurheilulajia (jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, salibandy) harrastavien 12-17-vuotiaiden nuorten päihteiden käytön ja rahapelaamisen ehkäisy sekä digipelaamiseen liittyvien haittojen ehkäisy.


Kiitos osallistumisesta!


Lisätietoja SPORTTI-hankkeesta: https://ehyt.fi/ehyt-ry/toiminta-ja-hankkeet/eri-alojen-ammattilaisille/sportti-hanke/


Nuoret pelaavat koripalloa liikuntasalissa.
Kyselyn tulosten avulla pyritään tukemaan nuorten urheilijoiden terveellistä ja turvallista kasvua urheiluseuraympäristössä.