Avoin työpaikka: Projektivastaava PoPLille

30.8.2021

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on liikunnan ja urheilun asiantuntijajärjestö, joka auttaa ja tukee Pohjois-Pohjanmaalla toimivia urheiluseuroja, liikunta-alan järjestöjä ja alueen kuntia liikunta- ja urheilutoiminnan edistämisessä. PoPLin keskeisiä toiminta-alueita ovat seuratoiminta, lasten ja nuorten liikunta sekä aikuisliikunta. PoPLi toteuttaa myös ydintoimintaansa tukevaa hanketoimintaa. PoPLilla on yli 180 jäsentä, suurin osa urheiluseuroja, ja yhdistys työllistää 14 henkilöä.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry hakee joukkoonsa määräaikaista PROJEKTIVASTAAVAA Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke kestää vuoden 2021 loppuun, mutta sen toteutusaika tullenee jatkumaan 31.7.2022 saakka. 

Projektivastaavana vastaat Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen toteutuksesta hankesuunnitelman tavoitteiden mukaan. Hankkeen tavoitteena on edistää maaseudun elinvoimaisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä lisätä aktiivista ja liikunnallista elämäntapaa maaseudun väestölle koko elämänkaaren laajuudella.

Hankkeen toiminta-alueena on PoPLin toiminta-alue eli 22 kuntaa (Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ii, Oulu, Utajärvi, Vaala, Hailuoto, Kempele, Muhos, Lumijoki, Liminka, Tyrnävä, Siikajoki, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Haapavesi, Siikalatva, Kärsämäki ja Pyhäntä). Hankkeen toimintoihin voi osallistua myös PoPLin toimialueen ulkopuolelta. 

Projektivastaavan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja kokemusta urheiluseura ja muusta yhdistystoiminnasta. Aiempi kokemus projektityöskentelystä ja projektien johtamisesta katsotaan eduksi. Haettavalla henkilöllä on myös ymmärrystä koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestämisestä sekä nykyaikaisten opetus- ja etäyhteysvälineiden käytöstä.

Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja yhteistyötä edellyttävän tehtäväkentän. Tarjoamme modernin työympäristön ja innostavan työyhteisön.

Hakemukset palkkatoivomuksen ja ansioluettelon kera viimeistään su 5.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteella: esko.hassinen@popli.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esko Hassinen p. 0400 364642.