Avoin työpaikka: Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä PoPLille

31.5.2021

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on 1995 perustettu, Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella toimiva liikunnan ja urheilun asiantuntijajärjestö.

Edellisen työntekijän vaihtaessa uusiin haasteisiin haemme palvelukseemme

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNNAN KEHITTÄJÄÄ

Tehtävänä on edistää lasten ja nuorten liikkumisen mahdollisuuksia ja fyysistä aktiivisuutta arjen toimintaympäristöissä yhdessä eri tahojen kanssa. Työhön sisältyy kouluttamista, eri tilaisuuksien ja tapahtumien organisointia sekä Liikkuvat-ohjelmien edistämistä varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja oppilaitoksissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää liikunta- tai kasvatusalan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työ edellyttää mahdollisuutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Arvostamme liikunta-alan työkokemusta, verkostoitumistaitoja, Liikkuvat-ohjelmakokonaisuuden tuntemusta sekä esiintymiskykyä. Rohkea asenne kehittää ja esittää uusia näkemyksiä lasten ja nuorten liikuttamiseksi on työssä eduksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja yhteistyötä edellyttävän tehtäväkentän. Tehtävä on haastava näköalapaikka maakunnan liikuntaan. Innostava työyhteisö tukee työn tavoitteiden saavuttamista. Tulokset raportoidaan aluejohtajalle.

Tehtävä täytetään 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään toistaiseksi 
voimassa olevaksi. Henkilöstöetuina tarjoamme liikuntasetelit, mahdollisuuden viikoittaiseen liikuntatuntiin sekä hyvän työterveyshuollon.

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen 14.6.2021 mennessä sähköpostilla esko.hassinen@popli.fi.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Esko Hassinen, puh. 0400 364642


www.popli.fi

Facebook

Instagram