Liikuntakerhon ohjaajakoulutus

Liikuntakerhon ohjaajakoulutus on monipuolisen liikunnan koulutus, joka antaa ohjaajalle työkaluja ja tietoa erilaisista liikuntakerhojen toimintamuodoista, suunnittelusta, ohjaamisesta ja toteutuksesta käytännönläheisesti ja innostavasti. Erityishuomiota kiinnitetään motoristen perustaitojen kehittymisen tukemiseen sekä onnistumisen elämyksien tarjoamiseen.

Kohderyhmä: Liikuntakerhon ohjaajakoulutus sopii kaikille ohjaajille, jotka toimivat 6-12 -vuotiaiden liikuntakerhon ohjaajana esimerkiksi kouluissa, urheiluseuroissa tai muissa yhdistyksissä. Koulutuksen sisältöä sovelletaan kohderyhmän mukaan.

Koulutuksen sisällöt

  • liikuntakerhojen toimintamuodot – erilaisille liikkujille erilaisia vaihtoehtoja
  • uuden liikuntakerhon käynnistäminen
  • ohjaajan rooli liikuntakerhossa
  • monipuolisuus liikuntakerhossa
  • lapsen liikunnallinen kehitys ja oppiminen
  • liikuntakerhon ja -tuokion suunnittelun periaatteet
  • Löydä liikunta -tuokiot ja tehtäväkortit monipuolisuuden välineenä

Hinta: Osallistujakohtainen hinta 60e (sis. koulutuksen ja materiaalin, jossa on malleja Löydä liikunta tuokioista ja - tehtäväkorteista).

 

Kesto: päiväkoulutuksena 6 h tai iltakoulutuksena 2x 3 h

 

Järjestämme liikuntakerhon ohjaajakoulutuksia sekä tilauksesta että kaikille avoimina.

 

Seuraavat avoimet koulutukset:

Koulutukset ovat maksuttomia Oulun Seudun Leaderin alueella (Oulu, Ii, Kempele, Utajärvi, Muhos, Pudasjärvi) toimivien yhdistysten jäsenille, muille hinta on 60e. Koulutuksesta saa osallistujamateriaalin. Ilmoittautuneille lähetetään erillinen kutsu koulutukseen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Huomioithan, että koulutuksen järjestäjä ei vakuuta osallistujia. Eli tarkistathan oman/työnantajasi vakuutusten voimassaolon! 

Lisätietoja:

Lasten ja nuorten liikunnan päällikkö (sij.)

Mari Patanen

040 720 7960 

mari.patanen@popli.fi