Lasten ja nuorten liikunta

 

Uutisia

OKM:ltä 25 strategista toimenpide-esitystä lasten ja nuorten harrastamisen edistämiseksi (20.2.2019)

Harrastamisen strategian pääpaino on koulupäivän yhteydessä tapahtuvan harrastamisen lisäämisessä sekä niiden lasten ja nuorten tavoittamisessa, joilla ei ole mahdollisuutta mieleiseen harrastukseen.

Liikkuva koulu -alueseminaari Torniossa 3.-4.12.2018 (9.11.2018)

Seminaarin järjestävät Pohjois-Suomen ja Lapin aluehallintovirastot yhteistyössä liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Seminaari on avoin kaikille Liikkuva koulu –toiminnasta kiinnostuneille. PoPLi järjestää maksuttoman bussikuljetuksen seminaariin.

Syksyn alueellisia koulutuksia opettajille (7.9.2018)

Koulutusrintamalla tapahtuu! Liikkuva koulu -koulutuskalenteristamme pääset katsomaan, millaisia koulutuksia alueellamme järjestetään eri tahojen toimesta.

Pyhännällä olosuhteet houkuttelevat liikkumaan (6.9.2018)

Pyhännän koululla koulun sisätiloja ja pihaa on kehitetty liikunnallisiksi. Olosuhteita halutaan kehittää edelleen toiminnallista opettamista tukeviksi.

Lasten ja nuorten liikunta

Toimintamme painopistealueita ovat alueemme kuntien ja koulujen Liikkuva koulu -toiminnan tukeminen yhteistyössä Liikkuva koulu -ohjelman, Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä muiden aluejärjestöjen kanssa, laadukkaiden koulutusten tarjoaminen lasten ja nuorten kanssa toimiville tahoille sekä lasten ja nuorten liikuntaharrastusmahdollisuuksien edistäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. 

Klikkaamalla alla olevaa kuvaa, voit tilata PoPLin Lasten liikunnan uutiskirjeen!

Klikkaa kuvaa ja tilaa PoPLin Lasten liikunnan uutiskirje! Uutiskirjeessä tiedotamme ajankohtaisista lasten ja nuorten liikuntaan liittyvistä asioista, kuten hankerahoituksista, koulutuksista ja kampanjoista. Kuva: Tero Takalo-Eskola