Liikahda lähiluontoon ti 7.5.2019 klo 10-14.30 Pudasjärvi

7.5.2019

NOVA2-hankkeen Liikahda lähiluontoon -tapahtumassa tutustutaan luonto- ja eläinavusteisiin ohjausmenetelmiin ja liikutaan Pudasjärven Jyrkkäkosken luonnossa.

Tapahtumassa etsitään uusia ideoita ja konkreettisia työkaluja ryhmän ohjaamiseen ja luonnossa tapahtuvaan matalan kynnyksen liikuntatoimintaan. Liikahda lähiluontoon on järjestyksessään toinen NOVA2-hankkeen kuntafoorumeista ja kohdennettu nuorten parissa ohjaustyötä tekeville kunta-, seura- ja yhdistystoimijoille, vapaaehtoisille sekä kaikille luontoliikunnan soveltamisesta ja luonto- ja eläinavusteisesta toiminnasta kiinnostuneille. Toiminnallinen iltapäivä lajikokeiluineen on suunnattu myös nuorille. 

Aamupäivän aikana kuullaan Metsähallituksen Luontopalveluiden Polku luontoon -hankkeessa kehitetyistä luontoliikunnan suunnittelun työkaluista ja nuorten innostamisesta luonnossa liikkumiseen. Myös Kennelliiton kaverikoiratoiminta esittäytyy. Iltapäivän ohjelmassa on ulkoilua ja lajikokeiluja, joihin voivat osallistua sekä nuoret että ohjaajat. Tilaisuus on maksuton ja ohjelmaan sisältyy retkilounas ja nokipannukahvit.

Ohjelma

Ilmoittautuminen ma 29.4. mennessä: http://bit.ly/lahiluontoon

 

Tapahtuman järjestää NOVA2-hanke yhteistyössä Pudasjärven kaupungin sekä Kennelliiton kaverikoirien, Pudasjärven Koiraharrastajat ry:n ja Metsähallituksen Luontopalveluiden kanssa.