Liikuntataitoja lapsille – opeta ja sovella -koulutus 25.4.2016

4.4.2016

Koulutuksessa luodaan katsaus soveltavan liikunnan toteuttamismahdollisuuksiin urheiluseuroissa sekä esitellään erilaisia tukipalveluja soveltavan liikunnan järjestämiseksi.

Luennossa ja käytännön harjoituksessa paneudutaan liikuntataitojen oppimiseen ja opettamiseen Timo Jaakkolan (dosentti, LitT, Jyväskylän yliopisto) johdolla. Keskiössä on mm. oppimisympäristöjen ja harjoitteiden eriyttäminen eri taitotasoille sopiviksi sekä taidon kehittymisen tukeminen oppimisen eri vaiheissa. Luvassa on siis takuulla ajantasaista tietoa taidon oppimisesta, jota urheiluseuroissa toimivat valmentajat ja ohjaajat voivat käyttää hyödyksi omassa työssään.

Lisäksi tilaisuudessa kuullaan mm. erilaisista tuki- ja koulutusmahdollisuuksista soveltavan liikunnan toteuttamiseksi urheiluseurassa sekä käytännön toimijoiden esimerkkejä soveltavasta liikunnasta urheiluseuroissa.

Ajankohta: ma 25.4.2016 päiväseminaari klo 13–15.30 TAI iltaseminaari klo 16.30–19

Paikka: Oulun AMK, Professorintien kampus (Kiviharjuntie 8, 90220 OULU)

Kohderyhmä: Urheiluseurojen valmentajat ja ohjaajat, opettajat, liikunta-/fysioterapia-alan opiskelijat, lasten vanhemmat, kaikki lasten ja nuorten liikunnan parissa toimivat

Hinta: 20 €/hlö, ryhmähinta 80 €/5 hlöä, opiskelijoille ilmainen (opiskelijakortilla)

Ilmoittautuminen: osoitteessa www.popli.fi/koulutus/koulutuksiin-ilmoittautuminen/

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä PoPLi ry, Oulun kaupunki, Oulun ammattikorkeakoulu ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta ry.