Unelmien liikuntapäivä – 10.5. liikutaan unelmista totta!

25.2.2016

Toukokuussa järjestetään Unelmien liikuntapäivä. Valo ry kutsuu kaikki urheiluseurat mukaan toteuttamaan 10.5. koko Suomen yhteistä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivää. Unelmien liikuntapäivä avaa ovia hauskempaan, liikunnallisempaan ja terveempään huomiseen.

Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Päivän tarkoituksena on innostaa kaikki vauvasta vaariin löytämään itselleen uusia tapoja liikkua.

Unelmien liikuntapäivä -organisaatio tarjoaa puitteet tapahtumista ilmoittamiseen www.unelmienliikuntapaiva.fi-sivuilla ja kannustaa kaikkia ottamaan päivän omakseen. Sivuilla voi sekä ilmoittaa oman tapahtuman että ilmoittautua osallistujaksi muiden tapahtumiin.

Unelmien liikuntapäivä urheiluseuroissa

Unelmien liikuntapäivänä 10.5. seura voi järjestää tapahtuman lapsille, nuorille, keski-ikäisille, vanhoille tai kaiken ikäisille. Tapahtuma voi olla mikä tahansa, kunhan se mahdollistaa ihmisille liikkumisen. Ideoikaa rohkeasti! Rimaa ei kannata nostaa liian korkealla, tapahtuma voi olla pieni tai iso, pääasia on, että tapahtuu.

Tapahtumista ilmoittaneet osallistuvat arvontaan

Ilmoittakaa tapahtumistanne www.unelmienliikuntapaiva.fi-sivuilla ja osallistutte upeiden palkintojen arvontaan. Sivuilla olevan karttapalvelun avulla Liikkujat voivat 10.5. valita itselleen sopivan tapahtuman.

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -päivää. Päivä on myös startti isommalle unelmalle. Se jatkuu syyskuussa "Liikkumisen unelmakuukautena" ja huipentuu "Liikkumisen unelmavuoteen 2017" Suomen juhliessa itsenäisyyden 100-vuotista historiaa teemalla "Yhdessä".