VMP Group ja Valo yhteistyöhön – avainpeluri tai varamies voi ratkaista pelin

27.4.2015

Valo, valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry ja VMP Group ovat aloittaneet kolmivuotisen yhteistyön, jonka tarkoituksena on urheilun lajiliittojen, seurojen ja tapahtumien arjen helpottaminen henkilöstöpalveluiden avulla.

– Uuden ihmisen palkkaaminen ei tule nykyään enää läheskään aina kysymykseen, koska kyseessä on iso investointi seuralle tai lajiliitolle. Haluamme yhdessä VMP:n kanssa olla ratkomassa tätä yhtälöä ja tarjota riskittömästi ja nopeasti osaavaa henkilöstöä auttamaan tapahtumissa ja projekteissa, kertoo Valon myyntijohtaja Jarno Kukila

Nuorten työllistyminen on aina ollut VMP Groupin keskiössä. Useille nuorille vuokratyö on ensimmäinen tapa työllistyä ja hankkia työkokemusta. Vuokratyö auttaa sekä yhdistyksiä, yrityksiä että työntekijöitä sopeutumaan nopeasti talouden muuttuviin tilanteisiin. 

– Työntekijän osaamistarpeet ovat muuttuneet nopeasti. VMP työllistää vuosittain yli 12 000 työntekijää, joista lähes puolet on alle 25-vuotiaita. Näitä motivoituneita nuoria tarvitaan mukaan kehittämään myös suomalaista urheilua, jatkaa Kukila.

VMP:n ja Valon yhteistyössä urheilulle paketoima tarjoama on laaja sisältäen henkilöstövuokrausta ja rekrytointeja sekä asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä henkilöstöpalveluita.

– Oli sitten kyse avainpelurin hausta tai pikaisesta varamiehen tarpeesta, niin huti rekrytoinnissa tulee aina kalliiksi, siksi se kannattaa tehdä huolella, muistuttaa VMP Groupin myyntijohtaja Juha Pesola. Olemme vuosien saatossa tehneet urheiluyhteistyötä yli 40 lajin kanssa ja saaneet sitä kautta kokemusta tuhansien tapahtumien hoitamisesta. Pystymme vastaamaan urheiluyhteisön huutoon ja auttamaan heitä kehittämään toimintaansa, niin toimistoilla kuin tapahtumissa.

Lue lisää