Terva-Lentis, veteraanilentopalloilun vetreä kaksikymppinen

29.9.2014

Terva-Lentiksellä tulee tänä vuonna täyteen 20. toimintavuosi. Juhlaturnaus pelataan 11.-12. lokakuuta Rajakylän koululla.

Jäseniä seurassa on tällä hetkellä noin 200. Pääosa jäsenistä on oululaisia, mutta jäseniksi voivat liittyä myös lähikuntien ja vähän kauempanakin kotipaikkaa pitävät veteraanit. Alkuvuosina jäseninä oli vain miehiä, mutta naisjoukkueet ovat olleet mukana jo yli 10 vuoden ajan.

Terva-Lentis järjestää vuosittain kolme omaa turnausta, kaksi yhteisikä- ja yhden kinkunsulatusturnauksen. Näillä turnauksilla ja tekemällä erilaisia talkoita seura rahoittaa toimintaansa. Vuosittainen jäsenmaksu on vain 20 euroa sekä lisäksi harjoitusvuoron maksu on yksi euro/kerta.

SM-turnauksissa on melkein joka vuosi tullut jonkin värinen mitali jollekin ikäluokalle. Tänä vuonna M70 joukkue voitti kotiturnauksessa SM-kultaa.

Markku Lassila ja johtokunta
Terva-Lentis ry

Pidempi juttu seurasta luettavissa 29. syyskuuta ilmestyneessä sanomalehti Kalevan Yhteisöt -osiossa.
70 vuotiaiden SM-kultajoukkeessa pelasivat Kauko Niskakangas, Jouko Alajoki, Pauli Parkkila, Jorma Malmqvist, Reijo Kaivanto, Matti Ruottinen, Veikko Kärki, Kauko Kalaoja ja Juhani Lämsä. Valmentajana Olavi Isopoussu.