Menestyksen Avaimet -hanke mukana nuorten terveyden edistämisessä

2.6.2014

Suomen NMKY:n Liitto ry on yhteistyössä paikallisyhdistystensä (Helsinki, Lahti, Tampere ja Oulu) kanssa aloittanut uuden terveyden edistämisen hankkeen. Menestyksen Avaimet -nimeä kantava hanke on nyt kehittämis-/testausvaiheessa ja ensimmäiset pilottiryhmät ovat onnistuneesti takana.

Hankkeen tarkoituksena on kehittää toimintamalli tukemaan ja edistämään  harrasteryhmien terveyden edistämistyötä, nuorten kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden. Tavoitteena on tukea nuoren kasvua, kehitystä ja käsityksiä terveellisistä elämäntavoista sekä korostaa sosiaalisten taitojen, koulutuksen ja ajanhallinnan ja henkisen hyvinvoinnin merkitystä nuorelle. 

Jokaisella pilottipaikkakunnalla työskentelee hankekoordinaattori. Oulun koordinaattorina toimii Miia Määttä. Hanke on viisivuotinen, sitä hallinnoi Suomen NMKY:n Liitto ry ja sen rahoittaa RAY. Kohderyhmänä ovat 12-15 -vuotiaat nuoret ja heidän lähiaikuisensa. 

Menestyksen Avaimet -ohjelma koostuu kahdesta joukkueelle pidettävästä koulutuksesta, nuorille toteutettavista kyselyistä ennen ja jälkeen koulutuksien sekä vanhempainillasta. Tarkoitus on, että ohjelma on osana kauden muuta ohjelmaa, eikä jää vain yksittäiseen koulutukseen/ kohtaamiseen.  

Koulutukset ovat pilottiseuroille maksuttomia.

Järjestämme 1. osan koulutuksia Oulussa seuraavasti:

Torstaina 5.6.2014 18:00 – 20:00 Northern Lights Helmet , Northern Lightsien tiloissa Taskilassa, Suolamännyntie 11, 90540 Oulu

Perjantaina 6.6.2014 17:00 – 19:00 Oulun Pyrintö, Tuiran koulu, Koskitie 27, 90500 Oulu

Maanantaina 9.6.2013 18:00 – 20:00 Oulun Luistelukerho Aurora Borealis, Oulun NMKY ry tiloissa 2. Kerros

Lisää hankkeesta löydätte verkkosivuiltamme: www.menestyksen-avaimet.fi

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan nuorten urheilijoiden kanssa terveydestä!

Jos seuranne kiinnostui hankekoulutuksista, ota yhteyttä:

Miia Määttä

miia.maatta@onmky.fi

050 572 6055
Koordinaattori
Oulu