Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutusta taas tarjolla!

16.10.2013

Kaipaatko vinkkejä 3-6 vuotiaiden liikuttamiseen? "Liikkari" koulutuksessa saat konkreettiset tuntimallit ohjaajakansion kautta, jonka avulla voit laittaa pystyyn oman Liikuntaleikkikoulun tai käyttää sitä vain apuna työssäsi!

Liikuntaleikkikoulu on Nuoren Suomen kehittämä, 3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, tuntimallit ja toimintatapa edistävät pienten lasten liikuntaa mm. urheiluseuroissa, MLL -yhdistyksissä, seurakunnissa ja päivähoidossa.

Yhdistyksissä Liikuntaleikkikoulu on pienten lasten monipuolinen liikuntaharrastus. Päivähoidossa Liikuntaleikkikoulu-ohjelmaa voidaan soveltaa osaksi liikuntakasvatusta.

 

Liikuntaleikkikoulun sisältö on rakennettu lasten liikunnallisen kehityksen vaiheet huomioiden. Liikuntaleikkikoulu tarjoaa päivähoidon liikuntakasvatuksen avuksi suunnitelmallisen neljän vuoden liikuntaohjelman valmiine tuntimalleineen.

 

Ohjaajakoulutuksessa teemoina ovat mm. leikinkehittely, liikunnan perustaitojen kehittyminen, liiketekijöiden ja erilaisten ohjaustapojen käyttö osana monipuolista lasten liikuntaa.

 

Ohjaajakoulutuksessa osallistuja saa Liikuntaleikkikoulun ohjaajan oikeudet ja käyttöönsä liikuntaohjelman kansion. Koulutuksen jälkeen Liikuntaleikkikoulu käynnistetään toimipaikassa. Koulutukseen voi osallistua jo 16-vuotiaana ja toimia apuohjaajana ryhmässä. Ryhmästä vastaa aina 18 vuotta täyttänyt ohjaaja.

 

Ajankohta: pe-la 8.-9.11.2013 klo 15.00-21.00 ja 8.30-18.30
Paikka: Frosteruksen koulu, Kärsämäki

 

Hinta: 199€/osallistuja, mukaan mahtuu n. 20 osallistujaa. Hinta sis. liikuntaleikkikoulun ohjaajakansion! 

 

Ilmoittautumiset:

http://www.popli.fi/koulutus/koulutuksiin-ilmoittautumiset/

 Lisätietoja: Miia Määttä, miia.maatta@popli.fi tai 040-5424480

 Ilmoittautuneille lähetetään vielä erillinen kutsu koulutukseen.

 Ilmoittautumiset viimeistään pe 1.11.2013 mennessä!