SuomiMies-blogihaaste

16.11.2012

Onko keskikentän hallinta päässyt repsahtamaan? Haluatko parempaan kuntoon? Kukkiiko huumori ja kirjoitusintoakin löytyy? Haluatko yksinkertaisesti päästä elämäsi kuntoon?

Etsimme sinua tavallinen perusterve 30–50-vuotias mies, joka haluat tehdä elämässäsi terveellisemmän ryhtiliikkeen. Voit olla ylipainoinen, huonokuntoinen ja saamaton, mutta kokeilunhaluinen ja valmis erilaiseen Seikkailuun. Osaat käyttää perustietotekniikkaa, sähköpostia, sosiaalisen median sovelluksia ja älypuhelinta.

Lähde mukaan SuomiMiehen Seikkailuun! Tarjoamme vuoden ajan yksilöllisesti räätälöityä henkilökohtaista ohjausta niin hyvässä syömisessä kuin fiksussa liikkumisessakin. Kuntokoutsauksessa tukenasi on personal trainer. Hän testaa lähtötasosi ja suunnittelee nousujohtoisen liikuntaohjelman, jossa huomioidaan omat liikuntatottumuksesi ja -toiveesi. Fiksuun syömiseen opastaa ravitsemusasiantuntija, jonka kanssa kartoitetaan oman mieltymyksen mukaiset ruokailutottumukset ja fiilataan niitä terveellisempään suuntaan miehisen rennolla otteella.

 

Palkinnot

Seikkailuun kuuluu uusien elämäntapojen ohjaamisen lisäksi kuntotestauksia ja -mittauksia matkan varrella. Saat käyttöösi tarvittavat välineet liikuntavarusteista mittareihiin sekä raportointia varten iPhone-älypuhelimen. Varusteet, mittarit ja puhelin jäävät sinulle Seikkailun jälkeen.

Kasvot Seikkailulle

Haluamme kuulla sinun aidon tarinasi matkasta parempaan kuntoon kaikkine onnistumisineen, pettymyksineen ja fiiliksineen. Annat Seikkailulle kasvosi kannustukseksi muille miehille vastaavalla tiellä. Kerrot tarinastasi SuomiMies-kanavissa: verkkosivuilla, blogissa, Facebookissa ja painetuissa medioissa. Tehtävänäsi on siis kirjoittaa ja kuvata videoita Seikkailun etenemisestä. Pilkunviilaustaidot eivät ole oleellisia – olennaisempaa on, että juttua tulee helposti ja huumorilla.

Hae mukaan!

Täytä oheinen hakemus 1.12.2012 mennessä. Seikkailuun valitaan yksi mies hakemusten perusteella. Hakemuksesi on siis ensimmäinen työnäytteesi! Varsinainen matka alkaa 1.2.2013 ja kestää vuoden 2013 loppuun saakka. Tehtävään valittu sitoutuu raportoimaan matkastaan tänä aikana. Kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan 15.12.2012 mennessä ja heidän kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja.

Täytä hakemus täällä

Seikkailun järjestää Kunnossa kaiken ikää -ohjelma, joka kannustaa aikuisia liikunnallisen elämäntavan pariin. Ohjelman tavoitteena on arkisen liikkumisen ja liikunnan harrastamisen avulla lisätä työikäisten terveyttä ja hyvinvointia sekä luoda helposti lähestyttäviä liikuntapalveluja eri puolille Suomea. Miehille suunnattu SuomiMies seikkailee -kampanja on yksi KKI-ohjelman toimintamuodoista. KKI-ohjelman rahoituksesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä sosiaali- ja terveysministeriö/RAY ja sitä toteuttaa Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES.