Liikkuva koulu -kiertue 2012

18.10.2012

Marraskuussa 2012 ympäri Suomea järjestettävän Liikkuva koulu –kiertueen tavoitteena on jalkauttaa lasten ja nuorten liikuntasuositukset sekä Liikkuva koulu –ohjelman pilottivaiheen hyvät käytänteet mahdollisimman laajalle. Kiertue on suunnattu kaikille lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille

Tervetuloa hakemaan ideoita liikkeen lisäämiseksi koulupäiviin! Seminaari on kaikille avoin ja maksuton. Se on suunnattu erityisesti opettajille, rehtoreille, sivistys-, koulu- ja liikuntatoimen väelle, järjestö- ja seuratoimijoille sekä kaikille koulupäivän liikunnallisuudesta kiinnostuneille.

Kiertue järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopistonAluehallintovirastonElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksenLiikkuva koulu-ohjelmanLIKES:nSLU –aluejärjestöjenNuori Suomi ry:nKoululiikuntaliitonLIITO ry:n sekä Finlands Svenska Idrott:n kanssa. Lisäksi kiertueella on mukana UKK-instituutin Terve koululainen -hanke sekä Liikenneturva materiaaleineen. Kiertueella ovat mukana Terve koululainen -hanke sekä Liikenneturva. Kiertue sisältyy Opetushallituksen rahoittamaan täydennyskoulutuskokonaisuuteen.

Tavoitteena on lasten ja nuorten liikuntasuositusten täyttyminen mahdollisimman monessa koulussa. Liikkuva koulu -kiertue järjestää roadshown ympäri Suomen jakaen tietoa, taitoa ja tukea liikkuvamman koulun rakentamiseksi. 

Aikataulu ja paikkakunnat

Ilmoittautuminen on käynnissä. Lisätietoja ja ilmoittatuminen maksuttomiin tilaisuuksiin Jyväskylän yliopiston sivuilla.

LUM 13/12, SLU.fi.