PoPLissa avoinna määräaikainen viestinnän suunnittelijan/ projektityöntekijän tehtävä

24.6.2020

Haemme joukkoomme määräaikaista VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA/ PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ. Tehtävä sisältää PoPLin viestinnän suunnittelua ja toteutusta (50 %) sekä työskentelyä ESR-rahoitteisessa NOVA2 – Nuorille osallisuutta ja toimintakykyä kokemusliikunnalla -hankkeessa viestinnän asiantuntijana ja muissa hanketehtävissä (50 %).

Työsuhde on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ajalla 1.9.2020 – 31.5.2021.

NOVA2-hankkeen tavoitteena on vahvistaa työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevien 15–29-vuotiaiden nuorten osallisuutta ja toimintakykyä matalan kynnyksen liikuntatoiminnan avulla, jotta nuorten koulutukseen ja työelämään siirtyminen mahdollistuvat. Tavoitteena on myös tukea kuntia, urheiluseuroja ja paikallisia yhdistyksiä nuorille kohdennettujen liikunta- ja hyvinvointipalvelujen kehittämisessä. Hanketta toteuttavat PoPLi ry ja ODL Liikuntaklinikka Oulun, Raahen, Pudasjärven, Muhoksen ja Iin alueella 1.6.2018 – 31.5.2021.

Viestinnän suunnittelijana/ projektityöntekijänä vastaat PoPLin yleisviestinnästä, verkkosivujen ylläpidosta sekä NOVA2-hankkeen viestinnästä eri kanavissa. Osaat luoda eri kohderyhmille suunnattuja sisältöjä, tuottaa markkinointiviestintämateriaalia ja viestiä niin somessa, verkkosivuilla kuin printtimediassakin. NOVA2-hankkeessa työhösi sisältyy liikuntakaveritoiminnan kehittämistä ja liikuntakaverikoulutusten toteuttamista yhteistyössä ODL Liikuntaklinikan projektityöntekijän kanssa, erilaisten tilaisuuksien ja koulutusten suunnittelua ja järjestämistä sekä yhteydenpitoa urheiluseuroihin ja hankkeen muihin sidosryhmiin. Osallistut hankkeen kokonaistoteutukseen muun projektihenkilöstön kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, verkostotyötaitoja, erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kokemusta viestintäalan tehtävistä. Liikunta-alan ja urheiluseuratoiminnan tuntemus sekä kokemus ESR–rahoitteisten hankkeiden toteutuksesta ja työskentelystä NOVA2-hankkeen kohderyhmän parissa katsotaan eduksi.

Tehtävä tarjoaa itsenäisen ja yhteistyötä edellyttävän tehtäväkentän. Tarjoamme modernin työympäristön ja innostavan työyhteisön.

Hakemukset palkkatoivomuksen ja ansioluettelon kera toimitetaan 31.7.2020 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteella: tanja.loytynoja@popli.fi. Haastatteluun kutsuttavat haastatellaan 12.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tanja Löytynoja, p. 050 356 5144 (28.-29.7. klo 12-15).