Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa huomioidaan myös liikunnan ja urheilun taustavaikuttajia

13.1.2020

Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa juhlistetaan maakunnan urheiluvuotta 2019 ja palkitaan liikunnan ja urheilun menestyjiä ja taustavaikuttajia.

Tammikuun lopussa järjestettävässä maakunnan omassa Urheilugaalassa julkistetaan muun muassa maakunnan paras urheilija, vuoden nuori urheilija ja vuoden valmentaja. Ilta huipentuu Elämänura-palkinnon jakamiseen.

Lisäksi gaalassa palkitaan vuoden 2019 pohjoispohjalainen urheiluseura, joka valitaan yhteistyössä Kalevan kanssa järjestettävän yleisöäänestyksen perusteella.

Seuratoiminta ja suuret seurasydämet ovat myös gaalan kantava teema tänä vuonna.

”Pohjois-Pohjanmaalla on yli 500 urheiluseuraa ja ne liikuttavat valtavaa määrää ihmisiä. Gaala on loistava tilaisuus huomioida menestyneiden urheilijoiden ohella seuroissa toimivia liikunnan ja urheilun taustavaikuttajia”, PoPLin aluejohtaja Esko Hassinen toteaa.

Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaala järjestetään perjantaina 31.1.2020 klo 19 alkaen Hotelli Lasaretissa, Oulussa. Illan aikana nautitaan myös juhlaillallisesta ja ohjelmasta, josta vastaavat ilma-akrobaatti Ilona Jäntti, Oulun Miekkailuseura sekä Madetojan musiikkilukion bändi.

Lisätietoja ja illalliskorttien varaus gaalan verkkosivuilta: www.popli.fi/urheilugaala.