Your Move Suurtapahtuma liikutti kymmeniä tuhansia nuoria ja sai aikaiseksi uudenlaista liikuntakulttuuria

6.6.2011

Nuoren Suomen ja Suomen Liikunnan ja Urheilun organisoima Your Move Suurtapahtuma päättyi keskiviikkona 1.6. Yhteensä kuuden päivän aikana tapahtumassa liikkui hieman yli 42 000 kävijää. Tällä kävijämäärällä Suurtapahtuma on tämän vuoden suurin liikuntatapahtuma Suomessa. Päätöspäivänä myös PoPLin väkeä oli mukana liikkumassa!

Tapahtuman kantavana ajatuksena on ollut nuorten osallisuuden lisääminen urheilukulttuurissa. Nuoret ovat vastanneet tapahtuman suunnittelusta ja järjestämisestä, mikä näkyi huikeina uudentyyppisinä ratkaisuina muun muassa tapahtuman ohjelmassa.

Your Move Suurtapahtumassa liikkui kuuden päivän aikana 42 000 kävijää. Tällä kävijämäärällä tapahtuma on vuoden 2011 suurin liikuntatapahtuma Suomessa! Mukana PoPLilta olivat liikkumassa: Lassi-Pekka Risteelä (Lasten ja Nuorten liikunnan päällikkö), Timo Pulkkinen (kouluttaja), Miia Määttä (liikuntaneuvoja), Sofia ja Konsta Risteelä (kesäseteliläiset).

Tunnelma ja meno oli mahtava, säänkin suosiessa meitä. Aluella vierähti koko päivä, kokeillen eri liikuntamuotoja ja tapahtumia seuraten. Liitteenä kuvasatoa päivästä!

 

(www.yourmove.fi)

Tunnelmia Viikinradalta..
Lasten ja Nuorten liikunnan päällikkö Lassi-Pekka Risteelä osallistumassa frisbeegolf skabaan..
Konsta ja Timo golffaamassa
Tälläinen piti saada liikkeelle...
ja yhteistuuminhan se lähti!
PoPlin kouluttaja Timo Pulkkinen kokeilemassa VAUn pisteellä pyörätuolikelausta.