Hyväntekeväisyyshuutokauppa Hopen hyväksi

27.5.2019

Tervan tie -tapahtuma tekee hyvää! Järjestämme Hope ry Oulun hyväksi hyväntekeväisyyshuutokaupan yhteistyössä Giant Bicycles Finlandin kanssa. Keräämme myös harrastusvälineitä lapsille ja nuorille.

Tervan tien pyöräilytapahtuman avulla halutaan auttaa lapsia ja nuoria harrastamaan. Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry huutokauppaa Giant Bicycles Finlandin lahjoittaman polkupyörän tapahtuman yhteydessä. Kaikki huutokaupasta saadut varat ohjataan kokonaisuudessaan Hope ry Oulun toimintaan.

Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Viime vuonna yhdistys auttoi 8311 perhettä ja 19 894 lasta. Lue lisää Hopen toiminnasta täältä.

Hyväntekeväisyyshuutokaupattavana on Giant Bicycles Finlandin lahjoittama uusi Talon 29 0 (GE) -polkupyörä, M-koko.

Huutokauppa alkaa 27.5.2019 klo 12 ja päättyy 9.6.2019 klo 17.

Harrastusvälineitä lapsille ja nuorille

Tervan tie -tapahtuman yhteydessä keräämme myös tavaralahjoituksia Hopelle. Voit tuoda pyöräilytapahtuman pysähdyspaikoille hyväkuntoisia ja puhtaita harrastusvälineitä. Katso pysähdyspaikat ja -ajat täältä.

Lahjoitusten tulee olla siistejä, ehjiä ja ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Lahjoitukset toimitetaan Hopen toimesta vähävaraisille lapsiperheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille.

 

Hyväntekeväisyyshuutokauppa Facebookissa

Hope ry Oulun verkkosivut

Giant Bicycles Finlandin verkkosivut