Osallisuutta kokemusliikunnasta -työpajat Oulussa

16.11.2017

Miten voisimme kehittää urheiluseurojen, yhdistysten, kuntien ja yhteisöjen matalan kynnyksen liikuntatoimintaa? Kuinka tarjota nuorille mahdollisuuksia liikkua höntsäillen, nuorten omista tarpeista lähtien ja ilman sitoutumispakkoa? Onko sinulla idea tai toimintamalli, kuinka lisätä nuorten osallisuutta ja liikettä arkeen?

Tervetuloa osallistumaan Osallisuutta kokemusliikunnasta: startteja matalan kynnyksen liikuntatoimintaan -työpajoihin, joissa tutustutaan kokemusliikuntaan, kuullaan käytännön esimerkkejä ja ideoidaan matalan kynnyksen liikuntatoimintaa tulevaisuuden kunnassa. Kolmen työpajan aikana on mahdollista saada sparrausta myös omaan toimintaan ja työstää ideoista käytännön kokeiluihin tähtääviä projektisuunnitelmia, joille voi saada rahoitusta KAAOS-toiminnasta.

Työpajat ovat avoimia kaikille matalan kynnyksen liikuntatoiminnasta kiinnostuneille. Erityisesti mukaan toivotaan seurojen ja yhdistysten väkeä sekä kuntatoimijoita. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan, mutta parhaiten saat hyödyn irti osallistumalla koko työpajasarjaan.

Työpajojen teemat ja ajankohdat:

  • Työpaja I: Osallisuutta kokemusliikunnasta (to 16.11. klo 17.30-20.00)
  • Työpaja II: Matalan kynnyksen liikuntatoiminta tulevaisuuden kunnassa (to 14.12. klo 17.30-20.00)
  • Työpaja III: Kokemusliikunnan ideoista käytännön kokeiluihin (ti 16.1.2018 klo 17.30-20.30)

Työpajasarjan toteuttavat NOVA-hanke ja Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen -hanke/ KAAOS-toiminta. 

 

Ohjelma ja ilmoittautuminen

 

Tervetuloa ideoimaan ja kehittämään matalan kynnyksen liikuntatoimintaa!