Uutisia

Tapahtumapisteillämme Kestävän kehityksen keskuksella ke 6.6. riitti kävijöitä jälleen toista sataa! Varsinkin käänteispyörä ja festarilippuarvonta vetivät yleisöä puoleensa, ja myös huoltopisteellämme saivat kaikki käyneet tarvitsemaansa huoltoa ja neuvontaa.
Tule paikanpäälle tarinoimaan hankkeeseen osallistumisesta tai vaikka tekemään ilmaiset Inbody-testit.
Pyörällä päästään! -projekti järjestää pyörätuunausta ja -huoltoa Kestävän kehityksen keskuksella keskiviikkona 6.6. klo 11-18!
Urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat sekä yhdistykset voivat hankkia varoja kätevästi ja tehokkaasti uudella ja kesäisellä Suvilyhty-arvalla.
Pyörällä päästään! -projekti polkaistiin käyntiin Nallikarissa helatorstaina 10.5. järjestetyllä maksuttomalla starttitapahtumalla. Tapahtumassa vieraili päivän aikana yli 200 innokasta kävijää!
Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho on myöntänyt lähes neljä miljoonaa euroa seuratukena liikunta- ja urheiluseuroille. Tavoitteena on mahdollistaa lapsille ja nuorille liikunnan harrastaminen ohjatussa seuratoiminnassa ja laskea harrastamisen kustannuksia. Avustukset myönnetään Veikkauksen tuotosta. Tukea myönnettiin yli neljällesadalle hankkeelle. Pohjois-Pohjanmaalla tukea sai kolmisenkymmentä liikunta- ja urheiluseuraa.
RSS ATOM