Uutisia

Tulorekisteri on ollut käytössä muutaman kuukauden ja muistin virkistykseksi kokosimme jälleen Verohallinnon sivuilta yhdistysten kannalta tärkeitä asioita yhteen.
Lähetään liikkeelle! -ideakilpailussa etsitään uudenlaisia ratkaisuja 15-29-vuotiaille nuorille kohdennetun matalan kynnyksen liikuntatoiminnan käynnistämiseksi. Ideakilpailu järjestetään samaan aikaan Oulussa, Muhoksella, Iissä, Pudasjärvellä ja Raahessa, ja kussakin kunnassa on käytettävissä 3000 euroa kokeiluprojektien toteuttamiseen.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n (PoPLi) järjestämien vaalikeskusteluiden pääteemoiksi nousivat urheiluseurojen toiminnan turvaaminen sekä lasten ja nuorten liikkumisen mahdollistaminen. Eri puolueiden edustajat olivat yksimielisiä liikunnan edistämisen tärkeydestä.
Seurojen, liikuntajärjestöjen, kuntien ja valtion yhteistyöllä on luotava suomalainen liikuntamalli, jossa seuratoiminta on keskeinen ratkaisu liikkumattomuuden haasteisiin. Seuroihin on luotava 5 000 uutta työpaikkaa liikunnallisen elämäntavan edistämiseen. Lisäksi on varmistettava liikuntapaikkojen helppo ja edullinen käytettävyys. Näin seurat voivat entistä järjestelmällisemmin ja uusilla tavoilla edistää liikunnallista elämäntapaa kaikilla tasoilla.
Kunnon Keikka -tapahtumia järjestetään tänä vuonna ympäri Pohjois-Pohjanmaata. Katso kiertueaikataulu ja seuraa oman kuntasi ilmoittelua.
Iin Jakkukylä oli mukana Kyläkisällin ensimmäisellä toimikaudella. Muutoinkin aktiivinen Jakkukylä sai Kyläkisällistä lisäkipinää liikuntaolosuhteiden ja -mahdollisuuksien parantamiseen sekä koko kylän liikuttamiseen.
RSS ATOM