Uutisia

Iin Jakkukylä oli mukana Kyläkisällin ensimmäisellä toimikaudella. Muutoinkin aktiivinen Jakkukylä sai Kyläkisällistä lisäkipinää liikuntaolosuhteiden ja -mahdollisuuksien parantamiseen sekä koko kylän liikuttamiseen.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea kolmelle terveysliikuntahankkeelle sekä Liikunnan aluejärjestölle Pohjois-Pohjanmaalle, yhteensä 39 100 euroa.
Tilaisuus on suunnattu erityisesti kunnan liikuntapalvelujen ja terveydenhuollon johdolle, hyvinvointiyhdyshenkilöille / -koordinaattoreille sekä liikuntaneuvojille ja elintapaohjaajille, mutta tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.
Järjestötyössä on monesti erilaiset rajat ja raamit kuin perustyöyhteisössä. Ilmarisen ja PoPLin yhteistyössä järjestämä työhyvinvointikoulutus pureutui työssä jaksamiseen ja itsensä johtamiseen erityisesti urheiluseurojen näkökulmasta.
Kyläkisällin kyläkoulukiertue rantautui viime viikolla Pudasjärvelle. Sekä Kipinän että Sarakylän oppilaat pääsivät kokeilemaan erilaisia pelejä ja leikkejä ulko- ja sisäliikunnan merkeissä.
Tulorekisteri otettiin käyttöön vuoden vaihteessa ja se muutti myös yhdistysten palkkatietojen ilmoittamisen. Kokosimme yhteen keskeisimpiä asioita tulorekisteriin liittyen.
RSS ATOM