Uutisia

NOVA-hankkeessa kartoitetaan heinä-elokuun aikana kyselyn avulla Pohjois-Pohjanmaalla toimivien urheiluseurojen ja liikuntapalveluja tarjoavien yhdistysten matalan kynnyksen toimintaa, osaamistarpeita, yhteistyötä kuntasektorin kanssa sekä kiinnostusta tarjota työelämän ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille osallisuutta ja työ- ja toimintakykyä parantavia liikuntapalveluja. Kyselyssä selvitetään myös nuorten työllistämistä. Kyselyn avulla saamme arvokasta tietoa nuorille tarjolla olevista palveluista ja kehittämismahdollisuuksista.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PoPLi) ja Oulun Diakonissalaitoksen säätiö/ ODL Liikuntaklinikka ovat käynnistäneet Pohjois-Pohjanmaalla toimivien urheiluseurojen ja yhdistysten matalan kynnyksen liikuntatoimintaa kartoittavan NOVA-hankkeen.
Konemiehet kuntoon ja seitsämän muuta hanketta sai tukea Kunnossa Kaiken Ikää - ohjelmalta Pohjois-Pohjanmaalle! Esittelemme hankkeet syksyllä kunhan toiminta on saatu paikkakunnilla käyntiin.
13.6. vietettiin teemapäivää PoPLilla, lue ja tutustu mitä seuratoiminnasta keskusteltiin
Kyläkisälli-hanke aloittaa toimintansa syksyllä. Harrastebussi tuo uudenlaisen mahdollisuuden lajitoiminnan levittämiseen kylille.
Kyselyn tuloksia lyhyesti kuvien muodossa
RSS ATOM