Uutisia

Olympiakomiteassa käynnissä olevan koulutuksen tarkoitus on vahvistaa johtamisosaamista liikunnassa ja kannustaa naisia urheilujohtamisen pariin.
NOVA2-hankkeen ideakilpailun toisella kierroksella haetaan projektiehdotuksia nuorten liikuttamiseksi Muhoksella, Pudasjärvellä ja Raahessa. Ideakilpailun kautta on jaossa 3000 euroa/ kunta.
LitM Mari Patanen on valittu PoPLin lasten ja nuorten liikunnan kehittäjäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Laajat yhteiskunnalliset muutokset vaikuttavat myös liikunta- ja urheilutoimintaan. Digitalisaatio ja uusien sukupolvien toimintatavat haastavat perinteisen järjestötoiminnan.
Testibussi Eikka vieraili 13 paikkakunnalla Kunnon Keikka -hyvinvointikiertueen merkeissä. Kiertueella mukana ollut harjoittelijamme Pauliina kirjoitti kuulumisia matkan varrelta.
PoPLin toimitalosta vapautuu pian 11,5 m2 toimistohuone. Toimitalo sijaitsee Kaijonharjun vehreissä maisemissa ja seinänaapureina on joukko eri lajien liikunta-ammattilaisia! Lisätietoja toimiston vuokrauksesta antaa aluejohtaja Esko Hassinen (p. 0400 364 642).
RSS ATOM