Uutisia

SLU:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön Järjestöpäivillä Naantalissa 20.–21.9.2011 arvioitiin liikunnan ja urheilun yhteisiä tuloksia.
Toukokuun lopussa myönnettiin sadalle urheiluseuralle tukea päätoimisen työntekijän palkkaamiseen. Tämä oli toinen kerta, kun seuroille myönnettiin palkkatukea. Ensimmäiset työntekijät aloittivat seuroissa elokuun alussa. Tukikausi kestää noin kaksi vuotta.
Kaikkiaan 614 henkilöä teki kampanjapäivän aikana kuntotestin. Kävijämäärällä saavutettiin keväällä alkaneen kiertueen tähänastinen ennätystulos.
Hyvinvointia yhdessä liikunnasta- Hyrrä-hanke loppuu syyskuussa 2011. Viimeisimmät liikuntatutorit koulutettiin Posiolle Nuoren Suomen koulutuksilla.
Suunnittelen liikuntaa -palvelu on tarkoitettu kaikille lasten liikunnan ohjaajille ja valmentajille. Palvelun tarkoituksena on olla helppo, nopea ja hyvä lasten liikunnan suunnittelun väline.
Suomen Kuntoliikuntaliiton ja SLU –alueiden Askeleet -kampanja on koko maan laajuinen arkiliikuntaan kannustava kampanja, jossa yritykset ja työyhteisöt ottavat mittaa toisistaan kampanja-aikaisilla liikuntamäärillä.
RSS ATOM