Uutisia

Jukka Pekkala puhui keskiviikkona 9. maaliskuuta kahdessa erillisessä urheiluseurojen tapaamisessa kokouskeskus Lasaretissa.
Maakunta Liikkeelle -hanke haluaa kuulla sinun tarinasi. Se voi olla kertomus painonpudotuksesta, liikunnan harrastamisen aloittamisesta vuosien tauon jälkeen tai jotain aivan muuta.
Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikkö myönsi paikallisen seuratoiminnan kehittämiseen miljoonan euron lisätuen. Lisätuella halutaan kehittää vähävaraisten urheiluharrastusmahdollisuuksia sekä luoda uusia ja pysyviä yhteistyömalleja urheiluseurojen, lajien ja urheiluakatemioiden välille.
Veripalvelu kannustaa suomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja ryhmiä osallistumaan verenluovutukseen. Verenluovutuskäynti vaikkapa yhdessä työkavereiden kanssa on hauska tempaus, jolla on suuri merkitys: mitä useampi ojennettu käsi, sitä useampi potilas saa apua. Pienikin ryhmä on tärkeä.
Kiinnostuksesta kertoi testimenestys SuomiMies seikkailee -rekkakiertueella, joka kiersi rekkaan rakennetun kuntotestiaseman kanssa toukokuussa ja syyskuussa 2011 ympäri Suomea. Kiertueella testattiin 30 eri paikkakunnalla yhteensä yli 10 000 miestä. Oulussa testattavia kertyi yli 600.
Osallistujat opastetaan turvalliseen tapaan nostaa nykyistä fyysistä kuntoaan ja heille annetaan ohjeistusta kuinka he voivat jatkaa harrastustaan myös jatkossa. Katso tarkemmat tiedot aikuisliikunnan sivuilta ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja rajoitetusti.
RSS ATOM